Uncategorized

GRATIS apper og spill KUN I DAG, Årets første dag

I dag er en turbulent dag, Amazon feirer i dag og i morgen sin Prime Day full av spektakulære tilbud og som vi har gjentatt i iPadizate. Enten du har benyttet deg av en eller ikke, er det beste fullfør det med innlegget med gratis apper og spill Begrenset tid.

Husk at tilbudene løper ut snart ikke forsink nedlastingen lenger og gå til de som interesserer deg. Det er mye å velge mellom, vi kommer lastet! Og de er alle for iPhone og iPad.

Det kan interessere deg | Nei, de gir ikke bort 700 iPhone X på MediaMarkt

Gratis apper og spill fra 16. juli

Pocket Glasses PRO

Spiller alder triks på øynene dine? Gjør din iPhone eller iPad til et forstørrelsesglass, så du ikke går glipp av noe.

Nattnettleser

Demp skjermen så mye som mulig med denne nettleseren som vil komme godt med. Kos deg med internett fra iPhone og iPad uten distraksjoner.

Kilde: App Store

IQ Test Pro Edition

Å kjenne IQ’en din på en morsom, enkel og morsom måte er det nå mulig med denne applikasjonen som har mye spill. Den blir gratis i noen timer.

Kilde: App Store

Walk Portal

Bli med Eugene i dette eventyrspillet, avslør mysteriene, finn nøklene og kjemp mot fiendene. Det vil gi deg en god smak i munnen.

Dogfight Elite

Et flott simuleringsspill, du er på kontrollene av et jagerfly i første verdenskrig eller andre verdenskrig. Selv kjører en tank, fullstendig morsom.

Aksjonsløp

Vis ferdighetene dine for å bli kvitt tyngdekraften og den irriterende partneren bak deg, legg plass i mellom og poengsummen din vil øke raskt.

Color Rise – Selfie Coloring Therapy

Vi avslutter med Color Rise, et fotoredigeringsprogram som du kan fargelegge øyeblikksbildene dine. Det fungerer veldig bra, og det er gratis.

Vi er allerede forberedt på å fortsette på jakt etter nye apper som blir gratis, i mellomtiden ikke slutte å følge oss. Til neste gang!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK