Uncategorized

Gratis apper og spill KUN I dag for iPhone og iPad er disse

Som hver dag har vi utarbeidet et innlegg om de du liker, det av appene og spillene som koster, og som likevel bli gratis i noen timer. Det beste er derfor ikke å utsette nedlastingen som de som interesserer oss for å ha dem allerede gratis for alltid.

Vi sier alltid det samme, så lenge det ikke er sagt noe annet, kompatibiliteten til det samme er komplett, iPhone og iPad. Så ikke vent lenger og begynn å laste ned disse appene og spillene så snart som mulig.

Det kan interessere deg | Nå tilgjengelig den fjerde betaen av iOS 12 for iPhone og iPad

Apper og spill fra 18. juli

Eksporter sikkerhetskopiering av kontakter

Eksporter adresseboken din som vCards, CSV eller Excel-fil. Den beste måten å overføring mellom enheter og administrer kontaktene i kalenderen din.

GPS Location Finder Pro

Kan du ikke huske hvor du parkerte bilen? Synes du det er vanskelig å orientere seg? Benytt deg av denne GPSen fra din iPhone, som vil angi plasseringene nøyaktig. Dra nytte av at det bare er gratis i dag.

Kilde: App Store

Skee-Ball Plus

Et spill som vil underholde deg i mange timer, siden kombinerer dyktighet og fingerferdighet og en klype flaks. Last ned den fordi vi vet at du vil like den, og at du vil bruke de døde timene med det.

What the Song: Instant Tune ID

Appen som forteller deg hvilken sang som spilles akkurat nå, og til og med gir deg nedlastingslenken i iTunes i tilfelle du vil ha den på enheten din. Ja, den er tilpasset iPhone X, og den fungerer veldig raskt.

Kilde: App Store

Space Kadets Star Fighter

Savner du “Martian” -spillene fra barndommen? Nå har du muligheten til å innse det du har ikke mistet trening eller ferdigheterFå kommandoen over skipet og ødelegg alt. Vær veldig forsiktig med asteroider!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK