Great Big War Game, kampene blir store på Android

Rubicon har gitt ut en ny versjon av sitt krigsstrategispill, Great Little War Game, nå kalt Great Big War Game. Fra tittelen utleder vi at kamper og kampanjer har vokst i form av intensitet, følelser og moro i denne andre delen, så elskere av disse spillene til Android de vil gni seg i hendene …

Great Big War Game Det er fortsettelsen av det lille krigsspillet som Rubicon allerede ga ut for lenge siden, og som var så vellykket blant elskere av krigsstrategi på Android. Det ser ut til at denne sjangeren, tilsynelatende så langt fjernet fra det vi kunne betrakte som perfekte spill for en mobiltelefon, vinner inn popularitet i det siste dukker det opp flere og flere interessante titler, som denne.

Utviklingen av kamper ikke mye har endret seg. Slagmarken blir fortsatt dannet av sekskanter i forskjellige farger, gjennom hvilke vi må sende soldatene fra våre fem divisjoner (Sctouts, Grund, Bazooka, ingeniør og snikskytter) for å beseire fiende prøver å avslutte så få skader som mulig. Dette er krig, og selv om noe går, hvis vi går med et gode strategi tidligere designet, vil det være lettere å slå.

Han spill lar deg spille mer enn 50 oppdrag mot prosessor, eller også For å spille online, på en sosial plattform som allerede har mer enn 2,5 millioner brukere, og som fortsetter å vokse hver dag, så vi vil alltid ha noen å slåss med. For å gjøre disse online spillene mer interessante har Rubicon bestemt seg for å implementere en turbasert system likt det som brukes av andre spill, som lar oss gjøre bevegelsen vår når vi kobler oss til plattformen, og se hva vår rival har gjort, uten at vi alltid trenger å være tilkoblet.

Great Big War Game, et veldig godt utviklet krigsstrategispill som lover oss timer med moro, enten mot maskinen eller mot andre spillere i online spill, for bare 2,5 euro.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rubicon.dev.gbwg&hl=es[/qr]