contadores Saltar al contenido

GroupClip gir oss en spektakulær måte å lage videoer på

GroupClip

Det har ikke noe å si at du har et av de beste kameraene på markedet på iPhone SE, eller at du vet hvilken vinkel du alltid skal ta for å få et best mulig skudd, eller at du vet hvordan du spiller med lys når du spiller inn en video, som Hvis du bare har et enkelt plan for å lage dine kreasjoner, vil ikke videoen ta den samme dynamikken som med flere kameraer innspilling på samme tid.

Videoredigering på Apple-enheter er ikke et problem i dag, men hvis vi følger med det og hjelper vårt arbeid med en av de mest innovative applikasjonene for opptak i flere vinkler (eller kanskje den eneste), vil vi ha noen juveler med videoer. Ville det ikke være flott om vi kunne ta en video fra forskjellige vinkler samtidig og så sette alle klippene sammen til en? GroupClip gjør det for oss.

Denne gratis appen for iOS gjør deg og vennene dine til et skikkelig filmfolk. Kravet er klart: at alle har en iPhone i hånden med appen installert (veldig snart kommer den til Android). Med dette vil vi kunne spille inn en scene fra forskjellige steder (avhengig av antall venner og iPhone du har) til senere slå dem sammen til en og rediger klippets utseende fra hver vinkel med tiden.

Da alle har videoene sine innspilt, vi må bare koble alle iPhones til det samme WiFi-nettverket eller med mobildata og la magien begynne. Det vil være enkelt å laste klippene på en av iPhonene og bli med dem, og skriv nå inn kapasiteten din som en skaper av multimediainnhold for å gi den den perfekte berøringen som kaster den på sosiale nettverk. Vi kan til og med sett inn flere klipp samtidig i et enkelt bilde, lagt hverandre på hverandre.

Editøren av appen er veldig fleksibel når du viser hvert klipp på en egen tidslinje, når du kan velge hvert av flyene når som helst. Du kan også legge til din egen musikk til opprettelsen eller noen forhåndsinnstilte temaer i GroupClip. Husk at maksimalt antall iPhone som vi kan bruke for hver innspilling / utgave vil være fem.

Med denne appen kommer en ny generasjon av flere vinkelfilmskapere som kan forbedre opplevelsen vår. Forhåpentligvis vil ikke denne banebrytende applikasjonen på dette feltet stagnere og fortsette å tilby kreative brukere det de fortjener, selv om du betaler litt penger for det. Finishene til en video med flere vinkler fortjener dette.