contadores Skip to content

Gruppesamtaler og et nytt design for Facebook Messenger

Facebook Messenger er fortsatt på vei til å bli den fortløpende direktemeldingsappen fra alle plattformer. Og i dag viser de oss med en ny og veldig interessant oppdatering, som sikkert vil oppfylle ønskene til mange av de nåværende brukerne, og andre som fremdeles vurderer om de vil gå over til denne tjenesten.

Vi kan selvfølgelig ikke benekte at Facebook ikke stopper i sin forsøk på å tiltrekke flere og flere brukere til Messenger, til og med selv om det påvirker sitt eget datterselskap, WhatsApp, som fortsetter å utvikle seg, om enn i mye saktere takt, som vi så forrige måned.

Gruppere videosamtaler og et nytt brukergrensesnitt

Nytt Facebook Messenger-grensesnitt

Med dette innlegget kunngjøres en av de største oppdateringene av denne appen siden den ble uavhengig av Facebook-applikasjonen. Først kommer tjenestene endelig gruppe videosamtaler, og tillater opptil femti samtidige brukere fra en av plattformene som Facebook Messenger er tilgjengelig på.

På den annen side opplever Facebook Messenger a endring av design for å gjøre det enda mer visuelt. I tillegg er andre nye funksjoner integrert som f.eks nytt innfødt kamera, som lar oss legge til alle slags effekter til våre selfies i den reneste Snapchat-stilen.

Facebook Messenger ser fremdeles ut til å være den perfekte chatten, og den begynner å komme nærmere

Sannheten er at millioner av Facebook-brukere ikke kan klage på denne nye oppdateringen, og det er det fylle mange av manglene han ble anklaget for når du prøver å bli en rival med andre gode meldingstjenester. Det er veldig lite igjen for Messenger for å virkelig bli den perfekte meldingsappen.

Nå er det kanskje på tide å prøve å søke brukerne som av en eller annen grunn, ikke ferdig med å tilpasse deg stilen på Facebook, og får derfor ikke bruke Messenger. Personlig anser jeg meg selv som en del av den gruppen, og det er at jeg etter mange år med prøve ikke kan bruke det sosiale nettverket til noe annet enn å logge inn på andre sider, så jeg vil fortsette å vente på at de viser noe som virkelig tiltrekker meg.

Og du, hva synes du om denne nye oppdateringen? Vil du bruke gruppesamtaler?