Gull iPhone 5s: den første offisielle VIP-kunngjøringen

Til tross for at hovedrollen overføres akkurat nå til Android-verdenen, når det gjelder smarttelefoner, på grunn av den kommende utgivelsen av Nexus 5 i sin offisielle presentasjon på markedet, og på grunn av de mange lekkasjene som blir gjort om det på nettet, gjør ikke Apple Det ser ut til at hun ønsker å slutte å være dronningen av tech-dans, og foreløpig har hun ikke holdt sin presentasjon av nye produkter, planlagt til 22. oktober, i dette tilfellet er vi overrasket over den første offisielle kunngjøringen om iPhone 5s i gull.

Sannheten er at det begynte å virke rart for oss at Apple ikke ga nok prominens til terminalen, siden det kan sies at det er et nytt konsept for selskapet, og at det så snart det ble kunngjort, fikk andre produsenter til å følge den samme teorien og lanserte deres nåværende terminaler i den berømte gulltonen.

Selv om det kan virke noe banalt, er fargen på enheten viktig. For dette kan vi bare huske raseri som Apple slapp løs med den hvite fargen. Og for tiden, med gull, har mange allerede vært produsenter av alle slag som ser ut til å hylle det. På slutten av dagen ser det ut til at alt, eller nesten alt som Apple berører, blir til gull, verdt redundansen i dette tilfellet med Gyllen farge.

Som du kunne se offisiell kunngjøring av iPhone 5s-stedet i gull bidrar det ikke noe mer enn det vi allerede vet, selv om selve VIP-iscenesettelsen gir oss en ide om publikum som Apple har tenkt å selge terminalen til.