contadores Skip to content

Gullfarge Sportklokke sammen med iPhone 6s og en lettere iPad Mini 4

Nye rykter hevder at Apple Watch Sport vil ha nye gullfarger som passer til fargene på de kommende iPhone 6s, som kommer til butikkene senere i år, og det er veldig mulig at vi vil vite mer om det i september, da eplebedriften alltid har planlagt sine grunntoner for å presentere nye produkter. På den andre siden den nye iPad Mini 4 kunne komme med et nytt design sammenlignet med forrige modell. Vi forteller deg flere detaljer.

Nye gullfarger til Apple Watch Sport

I følge KGI-analytiker Ming-Chi Kuo, Apple planlegger å lansere et nytt utvalg av gullfarger i det anodiserte aluminiumet til Sport-modellen, nærmere bestemt fargen gult gull og rosegull, for å matche fargene som den nye iPhone 6s vil presentere ved lanseringen.

Nye gullfarger til Apple Watch Sport

Med dette har de tenkt å lage en Sport-modell som imiterer Edition-modellen, den dyreste i serien. Det er tredjeparts tjenester som gjør Sport-modellen til en etterligning av utgaven, og bader smartklokken i gullfarger, som den på bildet som leder denne artikkelen.

IPad Mini 4 vil ha et nytt design

Det har også dukket opp nye rykter om iPad Mini 4, som kommer senere i år. Apple har valgt å presentere en tynnere og lettere iPad Mini 4-modell enn den forrige modellen, å være en modell som er veldig lik den vi kan finne i iPad Air 2, men med mindre dimensjoner.

IPad Mini 4 vil ha et nytt design

De fra Cupertino gjorde det ikke veldig bra med iPad Mini 3, siden det praktisk talt var den samme modellen som den forrige, med tillegg av Touch ID og en 128 GB versjon av lagringsplass. Men interiøret i iPad Mini 3 var det samme som den forrige modellen, noe de med iPad Mini 4 vil løse og vil omfatte forbedringer i maskinvare, kanskje tilsvarer den minste nettbrettmodellen med kraft til iPad Air 2. Det er veldig mulig at denne fjerde modellen er den siste iPad Mini utgitt av Apple, for å fokusere på det største utvalget av nettbrett.

Apple vil presentere tallene for tredje kvartal

For å fullføre, spår KGI-rapporten at Apple ville ha solgt 54,2 millioner iPhone, 8,8 millioner iPad, 5,4 millioner Mac-maskiner og 3,9 millioner Apple Watch, i dette siste finanskvartalet som vi vil vite offisielle data i morgen av epleselskapet. Når vi ser på salgstallene for eple tabletter kan vi se det igjen iPad-salget har gått ned i løpet av dette siste kvartalet omtrent 30%, i følge KGI-dataene som vi har kjent takket være 9to5mac.

Du kan ikke miste deg selv: iPad Mini 4: Bilder av et påstått chassis lekket