contadores Skip to content

Gyldne iPad Mini 2-lekkede bilder med berørings-ID-sensor

Vi er endelig inne på iPad-måneden. I dag åpner vi offisielt oktober måned, og det betyr blant annet det snart kunne vi ha en grunnton. Men det er ikke bare noen grunntoner, men det lover å komme fulle av overraskelser, som praktisk talt er bekreftet, ifølge mange rykter, er de nye iPad 5 og iPad Mini 2, men selvfølgelig vil de ikke være de eneste som er til stede i begivenhet.

I dag må vi fokusere på sistnevnte, ettersom Apple mini-nettbrettet er hovedpersonen for dagen som et resultat av de siste påståtte bildene som er lekket om den. Oppmerksomhet, fordi det disse fangstene viser, ikke er kalkunslim.

ipad-mini-2-Dorado

I følge de lekkede bildene ville iPad Mini 2 være tilgjengelig i gullfarge og inneholde Touch ID fingeravtrykssensor.

Med suksessen med den gyldne iPhone 5s er det ikke overraskende at Apple ønsker å utvide den fargen til resten av produktene i andre serier, og disse bildene ser ut til å bekrefte dette. I dem kan du se a iPad Mini med helt gullrygg og samme farge som iPhone 5s.

Før disse fangstene var det ingen indikasjoner som førte til at vi trodde at Apple-nettbrettet ville være tilgjengelig i den fargen, utover lekkede SIM-skuffer. Derfor kunne den nye generasjonen av iPad Mini gi ut to nye farger: grafittgrått og gull.

ipad-mini-2-touch-id

Men vær forsiktig, for alt slutter ikke her. De samme bildene viser en Hjem-knapp med fingeravtrykssensor. Ja, akkurat det samme som vi fant på iPhone 5s. Forutsetter dette at Touch ID vil treffe iPad-serien fra nå av?

Selv om det ikke er bekreftet noe, gir kvaliteten på bildene det en høy grad av pålitelighet

Kan det være en forfalskning? Et slikt alternativ bør selvfølgelig aldri utelukkes. Selv om, ærlig talt, noen uker fra mer enn sannsynlig grunntonen, med slike bilder av høy kvalitet og har erfaring som sett med iPhone 5s, kan konklusjonene ikke være mer klare: sjansen er stor for at vi får se en gull iPad Mini 2 med en Touch ID-sensor.

ipad-mini-dorado-2

Som de påpeker i iPad Fan, reiser dette en interessant hypotese: med alle disse avanserte funksjonene, lagt til ryktene om at iPad Mini vil innlemme A7-prosessoren, vil den fortsatt opprettholde kostnadene? Eller vil den samsvare med den av dens større navnebror?

Hva synes du om at?