Ha det gøy med Run Gun, idretten drevet til galskap

Denne uken presenterer vi et spill som nylig er opprettet og det lover masse morsomme tider for konseptene det kombinerer, sport og skytevåpen. Men ikke tro at det er et husspill eller drepe skapninger, det er noe mye mer originalt.

Hovedpersonen i spillet er deg logisk, men blir en slags idrettsutøver med et underlig nebb og en farge mellom rosa og fiolett. Ja, det er ganske komisk, og det endrer også farge når du passerer nivåene. Du burde bestå noen friidrettsprøver der du får fart på grunn av skytevåpnene du har festet til beina, spesielt på høyden av tvillingene dine.

Så mye at når du finner et gjerde eller en hindring å overvinne du må skyte og dermed ta fart som hjelper deg å overvinne det. For å forstå det bedre, er det interessant at du ser traileren til videoen som vi la her nedenfor.

Det kan interessere deg | De beste retro-plattformspillene for iPhone og iPad

Og det er at spillet reiser verden rundt, spesielt Olympiske byer som Athen Barcelona eller Atlanta og du vil låse opp disse stedene når du består testene. I tillegg til dette har du mange våpen å konkurrere med, fra a enkel pistol til en flammekaster som går gjennom en rifle eller en bazooka. Hver av dem med sine egenskaper og egner seg for den type tester du må bestå, høydehopp, hekkeløp eller langhopp blant andre.

Og er at du i tillegg til forskjellige typer hindringer og tester du finner 90 forskjellige nivåer, så gøy er garantert i en god stund. Spillet har en enkel, men effektiv estetikk på samme tid, og effektene oppnås veldig godt, i tillegg til at musikken følger med.

Hvis du er ute etter en enkelt spill, uten for mange komplikasjoner, men samtidig er det morsomt, vi anbefaler at du tar en titt på det, nedlastningen er gratis, selv om den har noe ekstra kjøp i appen. For å laste inn våpnene igjen må du se en annonse en gang, men ** det er ikke et kontinuerlig bombardement av dem ^^

Det kan interessere deg | Disse 5 iPhone-spillene vil sette nervene på prøve