contadores Skip to content

Hacker viser iOS 10.1.1 Jailbreak er mulig

Apples mobile operativsystem er et av selskapets juveler, og tilbyr et unikt samspill med enhetene og et økosystem med all eplesmaken til Cupertino. I september ankom den iOS 10 fra hånden til det nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus, men det tok ikke lang tid før versjonen ankom iOS 10.1, for å fikse feil og tilby bedre ytelse.

31. oktober slapp Apple ut iOS 10.1.1 på en uvanlig måte, noe som antyder at det er mer enn bare en rettelse av en feil i Health-appen, som selskapet kunngjort.

For bare to dager siden fortalte vi deg at iOS 10.1 jailbreak Det kan komme raskere enn forventet, og det ser ut til at en hacker allerede har gjort det. Er om Todesco, en hacker som aldri har lansert verktøy for å utføre denne utgivelsen av enhetene til firmaet Tim Cook, selv om han har samarbeidet med andre team gjennom utnyttelser.

Vi må ta hensyn til disse dataene for å være klar over at det ikke kan ende opp som det jailbreak som vi ser på iPhone. Når det er sagt, etterlater jeg deg følgende bilde som sirkulerer på Internett, og som viser at selv om det ikke er det definitive, jailbreak for iOS 10.1.1 er veldig nært.

Jailbreak iOS 10-1-1 hacker Todesco

Hva denne hackeren har gjort er bruk din personlige jailbreak som allerede jobbet med forrige iOS 10.0.1, og oppdater den for å være gyldig på iOS 10.1.1, som er den siste offisielle versjonen som er tilgjengelig. Det er i det minste det han selv har publisert på Twitter-kontoen sin, ved å legge ved bildet du har sett.

Et fotografi utgjør selvfølgelig ikke tilstrekkelig bevis for å klassifisere et fengsel som gyldig, fordi det må være en video som viser slå på enheten og betjene Cydia, som vanlig. Men det viktigste med denne nyheten er at den gjør det klart at jailbreak for iOS 10.1.1 er gjennomførbart og at det kan komme snart, forhåpentligvis fungerer som de nyeste Pangu-verktøyene.