Saltar al contenido

Hackere klarer å hoppe over iOS 7-aktiveringslås på iPad og iPhone

Oppdaget et sikkerhetsproblem som lar deg omgå Activation Lock-beskyttelsen til iOS 7

Fra et nederlandsk teknologi nettsted mottar vi nyheten om oppdagelsen av et sårbarhet i iTunes som lett kan aktiveres på nytt via iCloud fra en iOS-enhet når tilgangen din er blokkert.

To hackere, som tilhører DoulCi-gruppen, har utviklet et verktøy som vil dra nytte av denne sårbarheten til Lås opp telefonene uten å måtte angi Apple ID eller passord, det vil si å omgå aktiveringslåsbeskyttelsen.

hackere-jump-unlock-icloud-1

Instruksjonene som vises på nettstedet deres er veldig enkle, bare legg til en “magisk linje“Til filen” verter “for operativsystemet vi bruker, koble terminalen til USB-porten, kjør iTunes og vent noen sekunder på at verktøyet kan omgå autentisering av iCloud-aktiveringsskjermen.

DoulCi, som også kalles verktøyet, Jeg ville brukt en alternativ server til iCloud, som tidligere er lagt til filen “verter”, som ville etterligne deres oppførsel, men ikke ville ha Apples sikkerhetstiltak, noe som gjør bedrag mulig. Hovedbruken av prosedyren kan være når vi glemmer passordet eller Apple ID, selv om det selvfølgelig også er risikoen for å bli brukt med dårlige hensikter av andres venner.

hackere-jump-unlock-icloud-2

Det har allerede vært mange brukere som har prøvd denne metoden, og dette demonstreres av uendeligheten av innlegg som dukket opp på Twitter-kontoen til dets skapere, selv om verktøyet for øyeblikket ikke er tilgjengelig, siden menyoppføringen for websiden som ga tilgang til verktøyet, som vi har vært i stand til å bekrefte ved å sammenligne dem med skjermdumpene som følger med takkekommentarene på det sosiale nettverket.

Verktøyet er i betafase, selv om mange brukere allerede har bekreftet effektiviteten

De to hackerne kommenterer det sårbarheten ble rapportert til Apple i mars, men de fikk ikke noe svar og i tillegg har de vært raske med å tydeliggjøre at de ikke ønsker å gjøre arbeidet lettere for “andres vennerDe later heller ikke til å tjene penger på det, de prøver ganske enkelt å advare brukere om at Activation Lock-funksjonen til iOS 7 ikke er for sikker.

hackere-hopp-unlock-icloud-3

Det som virker sant er at feilen bare vil påvirke Windows-versjonen av iTunes og verktøyet kan brukes med alle iOS-enheter, bortsett fra den første generasjonen iPad og iPhone 3GS, selv om det fra nettet sies at det fortsatt er i betafasen av utviklingen.

Etter å ha hørt nyheten, har de mest mistenkelige begynt å heve stemmene fordi tror dette sikkerhetshullet er med vilje der for å gi etterretningsavdelinger tilgang til enhetene våre. Andre vurderer det ganske enkelt “en barnslig feil

hackere-jump-unlock-icloud-4

For å fullføre, skal det også sies at selv om noen brukere ikke har hatt dette problemet, har andre rapportert at etter å ha låst opp enheten, har gått tom for signal fra mobiloperatøren, gjør enheten til noe mer som en iPod Touch enn en iPhone.

Aktiveringslåsen er allerede overtrådt, vil Apple kunne gjøre systemet trygt igjen?

Dette var ikke den eneste hendelsen relatert til iTunes, som vi er fortalt av Appleinsider, Apple har nylig måttet gi ut en oppdatering for å løse et lignende problem som involverer OS X og iOS.

Synes du Apple bør strebe for å unngå disse sikkerhetsfeilene, eller vurderer du dem uunngåelig?