Hallucinere med Monument Valley 2-spillet, tør å prøve det

Hvis det er noe som kjennetegner Apple App Store, er det antall applikasjoner den har, og i spilldelen kan vi heller ikke si at den kommer til kort. I dag kommer vi til å snakke om et spill som heter Monument Valley 2, kanskje vi kan beskrive det som særegen eller annerledes, nå forteller vi deg hvorfor.

monument-dal-skjermdump-4

Dette spillet er plattform, og i det går en mor og datteren gjennom noen scenarier og overvinner visse hindringer. Det første som slår deg er at begge figurene ikke har ansikter, og designet på dem er veldig enkelt. Vi snakker ikke om hyperrealistisk grafikk, vi gjør det med et veldig bra design, som vi kunne beskrive som utsøkt.

Monumet Valley 2

De forskjellige omgivelsene er inspirert av de av den nederlandske kunstneren Maurits Cornelis Escher, hvis verk er godt kjent og som representerte umulige perspektiver, imaginære verdener og fantasifigurer. I spillet har scenariene farger, også valgt med pastell og myke toner som innbyr til ro. Musikk fortjener en egen omtale, forskjellig for hvert trinn.

Monument Valley 2 presenterer et nytt eventyr i en vakker og umulig verden. Begge karakterene fordyper dalens mysterier, Utforske imponerende omgivelser og manipulere arkitektur for å gjøre din vei. Spillet er designet for iPhone og iPad, selv om det er i denne andre enheten der du kan glede deg over en bedre opplevelse på grunn av størrelsen på skjermen. Aldersvurderingen er for barn over 4 år, praktisk talt for hele familien.

Monument Valley

Dette spillet, sier vi igjen, er annerledes. Magien klarer å transportere oss til den dalen full av mysterier, og vi tror at den ikke vil forlate deg likegyldig. Den har bare en fangst og det er prisen er noe høy, siden den koster € 5,49. Å vurdere om det er verdt det, er opp til deg, og vi tror at ja, at betalingen er mer enn fortjent.