contadores Skip to content

Handling! Last ned disse 9 bakgrunnsbilder dedikert til kino

Hvis det er noe som er inngravert på netthinnen vår, er det bildene eller scenene fra filmer som av en eller annen grunn har markert oss i underbevisstheten. Uansett sjanger, terror, action, komedie, romantikk … Vi har alle scener i minnene våre som har fått oss til å vekke utrolige følelser og som på en eller annen måte får de oss til å reise gjennom tid.

Det var grunnen til at vi ønsket å hylle vår egen lille hyllest til hundreårskunsten av kinematografi, og dedikerte den ukentlige delen av bakgrunnsbilder til dette temaet. Vi inviterer deg til Oppdag midlene vi har forberedt, og som du helt sikkert vil elske. Ikke glem at vi forbereder nye fond ukentlig slik at du kan bytte ofte og ha følelsen av å bytte iPhone.

Det kan interessere deg | Apple Watch Series 3 fortsetter å drive det bærbare markedet

Kino bakgrunnsbilder til din iPhone

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

å laste ned

Hvordan kan jeg installere dem på min iPhone?

Det er en veldig enkel prosess, det kan ikke være enklere å endre bakgrunnsbilde på iPhone. For dette må du ha lastet ned midlene først, og når dette er gjort, følg ruten justeringer>Bakgrunn>Velg en annen bakgrunn. Du velger om du vil ha den på den låste skjermen, startskjermen eller begge deler, og du kan begynne å glede deg over dem. Er det ikke veldig enkelt å gjøre det? Det beste med å kunne glede oss over nye midler hver uke er følelsen av å finne oss selv før en annen iPhone.

Med disse spesielle bakgrunnsbildene ønsket vi å hylle den syvende kunsten, slik at du kunne glede deg over enheten din som minner om favorittfilmen din på enheten din. Husk at hver uke, hver onsdag for å være mer nøyaktig, har du en avtale med oss ​​alle og får dermed de mest varierte bakgrunnsbilder eller bakgrunnsbilder. Vi vil vente på deg!