Hands-on video av den nye iPhone 5C eller til lave kostnader Vil den være ekte?

I dag snakker vi igjen om Apple til verden og ryktene som kommer fra lekkasjer og fotografier om hva som vil være den neste nye generasjonens mobile terminaler for markedet. I dette tilfellet snakker vi om iPhone 5C eller hva som er det samme iPhone lav pris, som vi skal snakke om nettopp nedenfor fordi vi har sett en video, som selv om den ikke er bekreftet at den er offisiell, og som får oss til å vite på forhånd Apple-terminalen som vil innvie verdens billige iPhone.

Sannheten er at selve videoen vis en telefon Det kan være nettopp så etterlengtet av iFans, og i dette tilfellet kommer det i den gule fargen, som vil bekrefte at Apple kunne tenke på de fire fargene som vi allerede har snakket om i disse dager i bloggen vår. Så det er best at du tar en titt på videoen som vi inkluderer nedenfor.

Hands-on video av den nye iPhone 5C eller til lave kostnader Vil den være ekte?

Sannheten er at jeg tenker det om verden Apple samler inn informasjonOg fremfor alt ser vi for mange ting som kanskje til slutt kanskje ikke viser seg å være reelle. Så det beste, ikke å bli skuffet, er å ta avstand og alltid se dem for hva de er, som rykter, til Apple offisielt bekrefter eller avviser alt dette. Tror ikke du