Har du fortsatt ikke oppdatert til iOS 13.2? Dette er emojiene som venter deg

emojis

Apple har nylig oppdatert programvaren for sine mobile operativsystemer for iPhone og iPad med utgivelsen av iOS 13.2 og iPadOS 13.2. Denne nye versjonen har kommet med veldig saftige nyheter som funksjonen Dyp fusjon av den nyeste generasjonen iPhone-modeller, kryptering av sikkerhetskameravideoer HomeKit i iCloud og personverninnstillinger for lydopptak av Siri, blant andre.

Men uten tvil har en av de morsomste og “mest spennende” nyhetene vært introdusere nye emojis der finner vi dyr, kjønnsnøytrale mennesker, tilgjengelighet, mat og mye mer. Blir du med og oppdager alle de nye emojiene som er inkludert i iOS og iPadOS 13?

Det kan interessere deg | 13 små detaljer om iPadOS 13 som utgjør forskjellen sammenlignet med Android

Nesten 400 emoji-oppdateringer på iOS 13.2 og iPadOS 13.2

Blant nye emojier og små modifikasjoner har det bitne eplefirmaet integrert 398 nye funksjoner i sitt sett med emojis i både iOS 13.2 og iPadOS 13.2.

Klikk eller trykk på bildet for å forstørre det og se alle de nye emojiene for iOS 13.2 og iPadOS 13.2. Vi har alt fra mennesker i rullestoler til en ny planet som Saturn, gjennom stupeglass, en isbit, en sonoton og alle slags alternativer for det nøytrale kjønn.

Apple har tatt med et nytt emoji-valgpanel

I tillegg er et valgpanel blitt innarbeidet der brukere kan velge hudfarge og hårfarge på parenes emojis. Du kan se det i full action i denne tweeten:

Våre favoritter er kamerat, gjesp, saturn og vafler. Mmmmm …! Vi elsker vafler! Hva er favorittemojiene dine for iOS 13.2 og iPadOS 13.2?