Comprueba qué le pasa a tu móvil con TestM de forma rápida y sencilla

Har mobilen din falt? Er du sikker på at det fungerer bra? Finn ut med TestM

Mobilproblemer kan skje av tusenvis av grunner, og smarttelefonene våre har så mange komponenter at det er veldig vanskelig å vite hva som skjer med dem. I dag bringer vi deg TestM, en applikasjon som du kan Finn maskinvareproblemene til enhver terminal. Det er enkelt, raskt å bruke, og helt gratis.

Du tror kanskje at telefonen din er i perfekt stand, men selv et slag eller et eventuelt fall kan føre til at interne komponenter, for eksempel mikrofonen eller nærhetssensoren, blir skadet. TestM lar deg sjekke hver test som en ekspert vil utføre i en spesialbutikk, men uten å forlate huset ditt. Søknaden sjekk opptil 21 kritiske punkter på mobilen din og bestemmer helsen din.

Sjekk hva som er galt med telefonen din og dens generelle tilstand

Du kan gjøre rask test (komponent etter komponent), eller fullstendig test, som er den mest anbefalte siden den vil analysere alle komponentene på mobilen din. Det tar omtrent 10-15 sekunder å gjennomføre en enkelt test og gjennomføre hele testen på 3-4 minutter. Programmet ber deg om å gjøre en rekke handlinger for hver seksjon, og sørge for at den aktuelle komponenten fungerer riktig. Vi har skjerm-, lyd-, vibrasjons-, gyroskoptester og mange flere som du enkelt kan utføre.

Det er absolutt en av de beste verktøyene vi har prøvd å vite hele statusen til telefonen vår, siden ingenting slipper unna og testene er veldig enkle og raske å utføre. Bare 3 minutter av livet ditt vil være nok til å vite hvor god eller dårlig mobilen din er.

I tillegg til de 21 poengene som TestM sjekker og indikerer, du kan vite hvor bra smarttelefonbatteriet ditt er. Dette alternativet finnes i sidemenyen, sammen med muligheten til å utføre en tilkoblingshastighetstest, for å sjekke hvor mange MB vi kommer hjem eller de maksimale 4G-hastighetene som telefonen vår støtter.

Hva om jeg har oppdaget problemer på telefonen?

TestM kommer fortsatt ikke sammen med magi, så hvis du finner noe maskinvareproblem på mobilen din, vil løsningen være å erstatte den skadede komponenten. Men trygg, utviklerne har alt under kontroll. Appen tilbyr også en seksjon som vil hjelpe deg med å finne verksteder i nærheten. På denne måten kan du be om et prisoverslag for din reparasjon og finne den butikken som passer best for deg.. For øyeblikket er det ikke alle tekniske tjenester som har vært og skal være, men litt etter litt blir denne delen stadig mer komplett og hjelper oss mer og mer.

Bruk TestM til å selge eller kjøpe brukte telefoner

Dette er TestMs største fordel: kraft Sjekk raskt statusen til en brukt mobil du skal kjøpe. Du kan sjekke kameraene, skjermen, høyttalerne manuelt … men du husker sannsynligvis ikke å sjekke om Bluetooth-tilkoblingen, gyroskopet eller hodetelefonkontakten, blant mange andre komponenter, fungerer. Det er like enkelt som å installere TestM, og om få øyeblikk vil du ha tryggheten til å gjøre et godt kjøp, eller på annen måte vil du spare pengene du skulle bruke på en skadet mobiltelefon.

I tillegg kan du ikke bare sjekke statusen til en mobil personlig, men hvis du vil kjøpe en mobil på nettet, kan de også generere en rapport med TestM, som du kan sikre at alt fungerer som det skal. Rapporten indikerer IMEI-nummeret og flere detaljer om terminalen, så det vil være umulig å erstatte enhetens identitet. Dette er interessant å kjøpe andrehåndsenheter, men også å selge dem og at kjøpere er mye sikrere enn de kjøper.

Noe vi har sett mye i det siste for Vibbo og Wallapop, er brukere legge ved et skjermbilde med TestM-rapporten, noe som kan gjøre annonsen din mye mer attraktiv og fortelle potensielle kjøpere at mobilen din er i perfekt stand.

De vil ikke lenger jukse deg når du fikser mobilen!

Hvis du reparerer terminalen din i en uoffisiell teknisk support, vil du spare penger, men noen ganger tilbyr de et resultat av tvilsom kvalitet. Etter reparasjon er det lurt å gjøre full test for å sikre at ingen andre komponenter er skadet i reparasjonsprosessen.

Du kan laste ned TestM fra Google Play helt gratis, kjør alle rapportene du ønsker, sjekk tusen ganger at mobilen din er fin, og det beste er at den ikke vil koste deg en eneste euro. Så nå vet du, Sjekk statusen til mobilen din på noen få minutter, og hvil lett.

TestM - Social Edition TestM - Social Edition