Har Samsung kopiert Apple ved å gi ut Samsung Galaxy S4 i gull?

Første gylne Samsung-bakside i 2004

Svaret på dette spørsmålet etter å ha sett hvordan Samsung lanserte den gyldne versjonen av Samsung Galaxy s4 kort tid etter presentasjonen av Iphone 5s som er tilgjengelig i gullfarge virker åpenbar og det virker fornuftig å svare ja. Ja, Samsung har kopiert Apple i denne forbindelse.

Når du prøver å se utover de siste ukene eller hva visse medier ser ut til å ønske å få brukere til å tro, kan du imidlertid bli overrasket. Faktisk seg selv Samsung Galaxy s4 gylden Den hadde blitt presentert i Midtøsten-markedet i slutten av august og derfor før presentasjonen av Iphone 5s.

Gull iPhone 5S presentert i år

Men det er også slik at Samsung har et langt og produktivt, i minst antall modeller, i forhold til den gyldne fargen i alt sitt utvalg av smarttelefoner eller telefoner å tørke. Samsungs forhold til gullfarge kan dateres tilbake til 2004. La oss huske at Apple den gang ikke hadde noen tanker om å lage en smarttelefon. I år 2004 introduserte Samsung Anycall SCH-E470, SPH-E3200 og SPH-E3250.

Samsung Galaxy Golden Flip presenterte i år

I tillegg til disse telefonene som ble presentert i 2004, har Samsung lansert, siden 2007 og med unntak av 2010, gylne telefoner nesten hvert år, inkludert Samsung Galaxy Golden flip. Det er sant at disse modellene ikke alltid har vært tilgjengelige globalt og har vært begrenset til visse markeder. Som en nysgjerrighet å si at noen av disse Samsung-modellene i gullfarge inneholdt ekte gull for dekorasjonen.