Harry Potter kommer til din iPhone helt gratis

Harry Potters suksess som franchise er uten tvil, og det hele startet for mer enn 20 år siden med utgivelsen av den første boken i serien. Med harry potter and the Philosopher’s Stone, Klarte JK Rowling å legge grunnlaget for et univers som har oppnådd berømmelse i noe av media hvor historien din er publisert, eller noe basert på den. Nå er det tur til et nytt videospill, som denne gangen vil bli utgitt for telefoner rundt om i verden.

Med tittelen på Harry Potter: Hogwarts MysteryDenne nye utgivelsen kommer i år gratis på App Store, slik at du kan returnere til Hogwarts slott for å gjennomgå alle de trolldommene som var i påvente. Det er et RPG-spill, der vi kan skape vår egen karakter og gå videre gjennom magikursene, slik vi allerede har fortalt deg i en tidligere artikkel. Nå, takket være denne nye traileren, kan vi endelig se spillet.

For det første er det blitt gjort klart at du kommer til å prøve et gratis spill-spill, slik at alle brukere vil kunne få tilgang til den, men visse artikler vil være begrenset til brukere som ønsker å bruke mikrobetalinger for å forbedre opplevelsen. Det er mulig at noen staver, som vi ser i traileren, kan støpes med forskjellige tegninger på skjermen, tilhører denne mer premium-delen, selv om vi ikke kan mer enn spekulere ennå.

Det kan interessere deg | Harry Potter-versjonen av Pokémon GO er her!

Når vi kommer inn i spillverdenen, kan vi det velg favoritthuset vårt, samhandle med de viktigste karakterene i sagaen, og trene som tryllekunstnere i det som ser ut til å være et ganske morsomt eventyr. Vi vil imidlertid fortsatt måtte vente med å kunne få tilgang, siden utvikleren ennå ikke har bestemt en utgivelsesdato for det. Hvis vi vurderer videoen, tror vi selvfølgelig ikke at det vil ta mye lengre tid. I mellomtiden kan du ta en titt på nettstedet deres.

via | Kanten