Harry Potter: Wizards Unite har premiere med stil: 300 000 dollar på utgivelsesdagen

Et av årets mest etterlengtede spill for mobile enheter dukket opp i helgen i hele verden, Harry Potter: Wizards Unite, Pokémon GO fra Harry Potter, er nå tilgjengelig for nedlasting i App Store og suksesspunktene høye. I følge de første rapportene, har generert 300 000 dollar i løpet av det første døgnet i følge Sensor Tower, var den også i løpet av den tiden bare tilgjengelig i USA og Storbritannia.

I det nye spillet fra skaperne av Pokémon GO vil vi spille en tryllekunstner som må gå finne magiske gjenstander og skapninger som er tapt i verden muggle å kaste staver og bekjempe onde Death Eaters. Spillet ligner på Pokémon GO når det gjelder utseende, vi har et kart med forskjellige områder som vi bare vil komme til fots, men det har en unik historie.

Det synes som fans av sagaen er strålende fornøyd og har klart å plassere Harry Potter: Wizards Unite øverst på rangeringen av nedlastede applikasjoner av hele verden. Til tross for at det er et gratis spill, har det klart å skaffe et stort beløp på veldig kort tid.

Står vi overfor en suksess som ligner på Pokémon GO?

Uten tvil har Harry Potter: Wizards Unite gått inn med makt, men for øyeblikket har mye rom for forbedring hvis du vil sammenligne deg med Pokémon GO.

I løpet av det første døgnet fikk Pokémon GO 7,5 millioner nedlastinger i USA alene, og genererer totalt to millioner dollar i inntekt. Han Harry Potter: Wizards Unite-utgivelsen har vært en suksessImidlertid er det veldig vanskelig å nå fenomenet som var Pokémon GO, husk at det anslås at 14% av verdens befolkning har lastet ned Pokémon GO på et tidspunkt.

TIL Harry Potter: Wizards Unite har fortsatt en lang vei å gå og det har også en historie som skal løses, så det er mulig oppdateringer er viktigere enn i Pokémon GO.