Harry Potters Pokémon GO Wizards Unite ble først vist på video

For omtrent ett år siden, Niantic, selskapet som bak utviklingen av Pokémon GO, et av de mest relevante spillene for smarttelefoner i nyere tid, kunngjorde et nytt augmented reality-spill basert på Harry Potter-universet.

Under navnet “Harry Potter: Wizards Unite” skal spillet være veldig kjent for Pokémon GO-spillere, det vil si at vi må gå ut og gå for å fremme historien.

Det kan interessere deg | Definitiv guide til Pokémon GO: 3. generasjon

Harry Potter: Wizards Unite First Video

Harry Potter: Wizards Unite-nettstedet har nettopp blitt oppdatert og til overraskelse for mange brukere som er ivrige etter å prøve spillet, har det gjort det med en video og litt nyheter.

”Hemmeligheten bak den magiske verden er i fare. Vi trenger din hjelp”

Som vi ser i videoen, lite er kjent om hvordan spillet ville være eller om komplottet til spillet. Det som virker klart er at vi må gå i gatene og samle og følge spor av magi som dukker opp i Muggle-verdenen.

Dette er forklaringen som nå vises på nettet:

Vær rolig og ikke få panikk. Spor av magi vises i Muggle-verdenen uten forvarsel og på en kaotisk måte. Vi frykter at det bare er et spørsmål om tid før selv de mindre oppfatte Muglene legger merke til det. Vi trenger alle hekser og trollmenn for å hjelpe oss med å inneholde denne tragedien før den fører til noe som kan sammenlignes med tider for Han-Hvem-Må-Ikke-Bli-Navngivet. Gå over trylleformularene dine, ta tak i tryllestaven din og meld deg på så snart som mulig. “

Utgivelsesdatoen for Harry Potter: Wizards Unite er ennå ikke offisiell. På hjemmesiden deres kan vi registrere oss for å bli varslet når spillet lanseres. Men dette blir ikke i år, ettersom det er blitt offisielt gjort det kommer ikke ut før i 2019.

Spor | Harry Potter: Wizards Unite