Hastighetstest iOS 10.3.3 vs iOS 11

Hastighetstest iOS 10.3.3 vs iOS 11

Apples nye operativsystem er bokstavelig talt rundt hjørnet. Den vil sannsynligvis bli utgitt samme dag 12 på Apples WWDC, akkurat når de kunngjør den nye iPhone. Til tross for at systemet ennå ikke er lansert, kan vi teste betaversjonen helt gratis og veldig enkelt. Så lenge vi antar at det vil ha noen feil og middelmådige ytelser.

Bare det at jeg kommer til å fortelle deg i dag, ytelsen til iOS 11. Hvert år lanserer Apple en fornyelse av dette systemet, og hvert år har alle den samme følelsen: eldre enheter gir dårligere resultater. Dette er sant? Husk sannsynligvis at de legger til forskjellige funksjoner i systemet, og det er normalt å forvente noe ekstra forbruk av ressurser, men kanskje det generelle etterslepet er for høyt i noen enheter.

iOS 10.3.3 vs iOS 11 Beta 9

YouTube-kanalen iAppleBytes kommer til å ta oss ut av tvil. iAppleBytes har gjort en sammenligning mellom to identiske iPad Airs bortsett fra en ting: operativsystemet. I det ene har vi iOS 10.3.3 installert og i den andre iOS 11 Beta 4. Begge iPad-ene er utsatt for hastighetstester, og sannheten er at forskjellen mellom de to systemene er veldig bemerkelsesverdig.

For deg å bedømme selv, her er iAppleBytes-videoen:

La oss være enige om en ting: iOS 11 for iPad har mange flere funksjoner enn i sin versjon for iPhone. Av denne grunn, iAppleBytes har gjort nøyaktig den samme testen med to iPhone 6S.

Saken forandrer seg mye i dette tilfellet, fordi selv om det har gått en noe tregere oppstart i iOS 11, hastigheten til begge enhetene gjennom systemgrensesnittet er veldig lik.

Det kan interessere deg | iOS 11 beta 9 offentlig nå tilgjengelig. Hva er nytt?

Vi må også ta hensyn til at iOS 11 er i betaversjonen. Du kan forvente middelmådige resultater fra dette. I tillegg optimaliserer Apple ikke systemene sine fullt ut før versjon X.1 av dette. Så du vet, hvis du er bekymret for at din iPad Air slutter å fungere godt med iOS 11, vent til versjon 11.1, som vil inkludere mange ytelsesforbedringer som vil forbedre brukeropplevelsen.

Kilde | iphoneip.com