contadores Skip to content

Hastighetstest: iOS 11 vs iOS 12 på iPhone 6 og iPad mini

Fra Apple fokuserte de all sin innsats på å forbedre ytelsen og stabiliteten til iOS 12. Noe helt logisk og naturlig hvis vi tenker på den store kontroversen som oppsto etter den bevisste nedgangen i iOS 11 fra selskapets side, så vel som den enorme mengden feil som oppsto i de forskjellige etterfølgende oppdateringene.

Nå, etter utgivelsen av iOS 12, har vi allerede muligheten til det Finn ut om Apple virkelig har gjort endringer og forbedringer på effektivitets- og ytelsesnivåene. Vil iOS 12 være raskere enn iOS 11? Vil applikasjoner åpne raskere? Blir etterslepet helt borte?

Det kan interessere deg | iOS 12: alle nyhetene om den nye Apple-mobilprogramvaren

Hastighetstest: iOS 11 vs iOS 12

Fra Apple Insider har de publisert en veldig interessant video der de opptrer en veldig fullstendig sammenligning mellom versjonene iOS 11 og iOS 12 av Apples mobile operativsystem på forskjellige enheter. Spesielt på en iPhone 6 og en iPad mini 2. Det skal bemerkes at sammenligningen tydeligvis gjøres på hver enhet separat. Det vil si iOS 11 installert på to iPad mini og to iPhone 6.

IPhone 6 ble brukt i denne hastighetstesten fordi er Apples eldste smarttelefon som fremdeles støtter iOS 12. Det samme gjelder iPad mini 2.

Resultatene for hastighetstest indikerer det iOS 12 starter to sekunder før iOS 11.4 på iPad mini 2. Dessuten er navigasjonen på startskjermen jevnere. Videre gir Geekbench 4 en veldig lik poengsum i begge versjoner.

Som Apple påpekte, spill som Angry Birds 2 åpner nesten 50% raskere på iOS 12 enn iOS 11.4. Selv om det i noen spill som Asfalt 8 ikke har blitt lagt merke til forskjellen på iPad (selv om den åpnes 4 sekunder raskere på iPhone 6). Andre apper som YouTube, Google Drive og Apple Books har blitt åpnet et sekund tidligere i iOS 12.

Kilde | Apple Insider