De beste applikasjonene for å laste ned bakgrunnsbilder på din iPhone eller iPad

Hastighetstest: iOS 12.2 vs iOS 12.3

Denne uken har Apple gitt ut den endelige versjonen av iOS 12.3 for iPhone og iPad, og mange lurer kanskje på om de skulle oppdatere seg, spesielt hvis du har en noe eldre enhet. Denne siste oppdateringen kommer med mange nye funksjoner, og vi har allerede forventet at du skulle oppdatere uten frykt.

For noen uker siden demonstrerte vi at det ikke stemte at Apple saktet den gamle iPhone med hver oppdatering, og nå en ny test sammenligner hastigheten til forskjellige iPhone-modeller med iOS 12.2 og med den nye ytelsen til iOS 12.3.

iOS 12.2 vs iOS 12.3

Apple lovet at iOS 12 skulle bli en oppdatering designet for å forbedre ytelsen til enheter, spesielt de som var mer enn to år gamle. Apple er kjent for å oppdatere enhetene sine i mange år og ytelsen må være over alt annet.

L√łftet var sant, iOS 12 har forbedret ytelsen til eldre enheter vesentlig du skal ikke v√¶re redd for √• oppdatere til iOS 12.3. I tilfelle du ikke tror det, viser denne serien med videoer laget av iAppleBytes oss flere hastighetssammenligninger mellom enheter med iOS 12.3 og iOS 12.2.

Iphone 6

Iphone 5s

Denne YouTuber har lagt ut flere sammenligninger, men vi har bestemt oss for å vise deg bare de eldste enhetene som kan motta iOS 12, enheter som forresten ikke kan oppdatere til iOS 13 basert på den nylig lekkede listen over kompatible enheter.

N√•r du g√•r tilbake til videoene, kan du se det raskt iOS 12.3 vil ikke bremse iPhone-en din. Lastetidene er praktisk talt identiske og systemet beveger seg generelt med samme letthet i begge versjoner. S√• hvis du var i tvil om du vil oppdatere til iOS 12.3 av ytelsesgrunner, kan du gj√łre det uten problemer og glede deg over den nye TV-appen som allerede har gitt ut noen nyheter i Spania.