Hastighetstest: iOS 13 beta 1 vs iOS 12.3.1

Etter presentasjonen av iOS 13 og dens betas har vi vært i stand til å teste mange av nyhetene som Apple presenterte for oss, og har førsteinntrykk av alle forbedringene som følger med iOS 13 og iPadOS på en tydeligere måte. Imidlertid, mange brukere, spesielt de med en eldre enhetDe vil helt sikkert være bekymret for ytelsen til iOS 13 på iPhone-en.

Apple har gjort et stort kutt i år, og flere store enheter vil ikke kunne oppgradere til iOS 13 eller iPadOS. Selv om det er enheter som iPhone SE som kan oppdatere Men vil iOS 13 bremse iPhone SE, 6s eller iPad 2018? Denne testen fjerner oss fra tvil.

Det kan interessere deg | Slik installerer du iOS 13 og iPadOS beta på iPhone eller iPad

iOS 13 vs iOS 12

Dette er en frykt som mange brukere har i tankene før de oppdaterer enhetene sine og mange tenker at det er bedre å holde seg i en stabil versjon som vet at det fungerer enn å hoppe og ikke kunne gå tilbake Av denne grunn gir denne typen tester mye mening, og du kan se den virkelige hastigheten på den samme enheten med to forskjellige programvareversjoner.

Først av alt skal det bemerkes at iOS 13 er i beta og det er fremdeles mange forbedringer fremover. Apple lovet at appene skulle åpne dobbelt så raskt med iOS 13, forhåpentligvis i den endelige versjonen de vil.

Som du ser i videoen, og som hva som skjedde med testen som møtte iOS 12.2 med iOS 12.3, det er knapt noen endringer i hastighet av begge systemene når du åpner apper. Enheter som iPhone 6s, iPhone 7 og iPhone 8 og forskjellene merkes knapt.

Dette er utvilsomt gode nyheter, til tross for at de er en beta, er resultatene svært like som for en stabil versjon som iOS 12.3.1, i tillegg kan dette bare forbedres før den offisielle ankomsten av iOS 13.