contadores Skip to content

Hawaiian Airlines kan tilby iPad Mini til passasjerer som underholdning

Et større flyselskap vil tilby sine iPad Mini-passasjerer å underholde seg under flyturen

Hawaiis største flyselskap, og det ellevte største i USA, Hawaiian Airlines, har kunngjort at det vil tilby Apple iPad Mini til passasjerer som reiser på ruter som betjenes av flåten Boeing 767-300 for underholdning.

Flyselskapet har hatt kontrakt med Bluebox Avionics, et selskap dedikert til å installere underholdningssystemer i fly på fly, for å plassere en iPad Mini-serie på 14 fly fra 1. september.

Hawaiian Airlines for å installere iPad Mini Series på flyet for passasjerer

Totalt vil selskapet installere intet mindre enn 1400 tabletter som vil bli distribuert for å dekke de 14 rutene Hawaiian Airlines gjør fra Honolulu til forskjellige byer i USA, Asia og Sør-Stillehavet.

ipad-mini-4

Med ordene fra Blaine Miyasato, visepresident for produktutvikling for Hawaiian Airlines:

“Ved hjelp av Bluebox Avionics fullfører vi våre tjenester i løpet av flyvningen med integrering av den nyeste teknologien i populære forbrukerprodukter for å forbedre underholdningsalternativene under flyging.”

Med iPad Mini, passasjerer har tilgang til over 100 timer med filmer, TV-serier og spill. Passasjerer som reiser i Business Class vil kunne bruke nettbrettet gratis, mens passasjerer som reiser i Economy Class vil kunne reservere en enhet for $ 15 før de går ombord eller $ 17 en gang i luften.

ipad-mini.jpg

Dette nye alternativet, som omtalt i Appleinsider, er ikke ment å erstatte underholdningssystemene som er integrert i seteryggene, som vanligvis er gratis for alle passasjerer. IPad Mini vil øke underholdningstilbudet i Hawaiian Airlines, som systemene som tilbys av andre selskaper som United Airlines.

Det har vært mye kontrovers med bruken av elektroniske apparater under start av et fly, siden visse studier forsikrer at det ikke er noe problem med bruk av disse enhetene, men på den annen side vil tilfeller av feil i instrumenteringen som av og til vises visstnok til de elektroniske enhetene til passasjerene. Vi antar at Hawaiian Airlines iPad Mini vil bli levert en gang i luften.

ipad-avion.jpg

Hva tror du? Vil du betale 17 € for å glede deg over en iPad Mini under en lang flytur? Sannheten er at langdistansefly kan være veldig tung uten underholdning. Reiser du i Business Class kan du kanskje sove mye av turen, men hvis du reiser i et normalt sete kan det være et mareritt.