Hearthstone deler prosessen med å lage et av brevene hans i en serie videoer

Hearthstone omvendt direkte brev

Ved mange anledninger, når vi utnytter våre elektroniske enheter og alle applikasjonene som følger med dem dag for dag, tar vi for gitt alt som innebærer å skape hver av de grunnleggende delene av vår rutine.

Imidlertid, fra de mest basale applikasjonene til det mest komplekse videospill, involverer de en vanskelig utviklingsprosess, som stopper ikke engang når produktet er lansert til App Store.

Spesielt i “spill som en tjeneste”.

Dette konseptet ble populært for noen år siden, og består i utgangspunktet av å gi brukerne nytt innhold med jevne mellomrom, og samtidig opprettholde friskheten til tittelen og spillerbasen på samme tid.

Men hver oppdatering innebærer arbeidskrevende prosesser, som ofte ikke blir anerkjent nok.

Og slik at vi kan være klar over hvordan selv den minste detalj betyr noe, Blizzard har lært prosessen med å lage kortrygg fra Hearthstone live.

Gjennom tre live-begivenheter, allerede tilgjengelig på begrenset basis som video på forespørsel gjennom deres offisielle Twitch-kanal, vil vi være vitne til etableringen av en av dekkdesigndelene i dette kortspillet.

Gjennom disse videoene kan du se hvordan Luke Mancini, senior konseptartist for Hearthstone-teamet på Blizzard, lager baksiden av månedsbrevet for september neste år.

Total, omtrent 6 og en halv times arbeid at det vanligvis ikke er mulig å se.

Hearthstone bakgrunner

Det kan interessere deg | Hearthstone Battlegrounds er oppdatert med tre nye helter, en minion og noen få andre nye funksjoner

Denne sendingen er en del av Blizzards takknemlighet overfor Hearthstone-spillere, som gjennom tidene har vist stor lojalitet til tittelen, og skapt et fellesskap som har gjort det mulig å forbedre spillet over tid.

Dermed fortsetter selskapet å gi stor verdi ikke bare kunsten å spille, men til den arbeidskrevende prosessen med å lage disse og oppdateringer som Ashes fra Outland og, selvfølgelig, til brukerne som fortsetter å stole på dem dag etter dag.