Hearthstone for å motta utvidelsen av “The Grand Tournament” i august

Blizzard har kunngjort den nye utvidelsen “The Great Tournament” for sitt kortspill Free to Play Hearthstone, som høster så stor suksess både på datamaskinen og på mobile enheter som iPhone og iPad. Den nye utvidelsen skal etter planen lanseres i august og vil inneholde nytt innhold som vil glede fans av dette spillet.

Nytt og saftig innhold takket være utvidelsen “The Great Tournament”

Hearthstone nyter enorm suksess, gitt sitt potensial for avhengighet takket være enkle regler, enkle å forstå, men vanskelige å mestre. Tittelen har fått andre utvidelser før, men nå kommer en ny med navnet “The Great Tournament”, som vil inneholde nyheter i form av kort og nye attributter.

Nytt og saftig innhold takket være utvidelsen

Den nye utvidelsen vil legge til totalt 132 nye kort og introdusere en ny grunnleggende attributt: Inspire. Denne utvidelsen vil ta deg til det islandske kontinentet Northrend, anerkjent av fans av World of Warcraft, der heltene fra Argent Crusade en gang holdt en flott turnering for å teste de mektige kampene i Azeroth og forberede dem på deres konfrontasjon med legioner av vandøde fra hjertet av dette isriket.

Nytt og saftig innhold takket være utvidelsen

Denne utvidelsen tilbys som et nytt kortstokk, som vil være tilgjengelig fra og med neste august eller tidligere hvis du betaler for kampanjen som Blizzard tilbyr, og som vi forklarer på slutten av artikkelen. Kortene kan skaffes både med ekte penger, vi har allerede nevnt at spillet er gratis å spille, og med selve gullet som vi vil anskaffe ved å dedikere timer til tittelen. Dette andre alternativet tar deg selvfølgelig lengre tid, men til gjengjeld slipper du å slippe en eneste euro for de nye kortene.

Nytt og saftig innhold takket være utvidelsen

Grand Tournament vil være tilgjengelig i august både for den opprinnelige versjonen av PC, så vel som for nettbrett og mobile enheter som Windows, iOS og Android. Ingen vil være igjen uten å kunne prøve den nye utvidelsen av spillet.

Last ned Hearthstone for iPhone og iPad

Mens vi venter på at utvidelsen skal komme, kan du laste ned spillet fra App Store, for iPhone eller iPad, fra følgende nedlastningsknapp. Tittelen er gratis, men inkluderer kjøp i appen.

Spillutvikleren Blizzard tilbyr en kampanje som du kan kjøpe en konvolutt med en pakke på 50 kort fra den nye utvidelsen “The Great Tournament”, til en pris av € 49,99 på iOS og det vil være tilgjengelig til lanseringen av utvidelsen. Det er ikke slik at det er en veldig billig pris, men til gjengjeld vil du få 50 nye brev til en rabatt, og du vil også få en ny rygg for gaven, som vi har kjent takket være iMore.

Hearthstone er et veldig vanedannende spill, at så snart du begynner med det, vil du ikke kunne slutte å spille. Vi anbefaler at du i det minste prøver og ser selv hva du synes. Det er gratis, og det vil ikke koste deg noe å laste ned det.

Ikke gå glipp av det: Hearthstone for iPad: 10 tips og triks guide