Hearthstone gjennomgår sin 5-årige historie i en melding dedikert til hele samfunnet

Hearthstone er sannsynligvis det beste kortspillet i verden og et av de største aktive spillermiljøene. De har allerede gått 5 år fra lansering Og alle trinnene som Blizzards spill har tatt har tjent til å forbedre og lytte til spillerne.

Nå, etter 5 år, har Hearthstone bestemt seg for å gjøre oversikt over et “brev” til sitt fellesskap av spillere og forresten gi noen detaljer om nyheten om den neste oppdateringen. På den offisielle bloggen, Hearthstone har gjennomgått de siste fem årene av evolusjonen hvor det demonstreres at Blizzard er enormt involvert i prosjektet.

Spillet har vokst, og selskapet forsikrer at de i løpet av disse fem årene har lært mye om forskjellene mellom klasser i Hearthstone og hvilke unike sensasjoner hver og en av dem burde gi spillerne. I tillegg, nå som en oppdatering snart kommer, har de benyttet seg av forklare hva som er gjeldende filosofi om klasseidentiteter og dele noen ideer om fremtiden til hver enkelt av dem.

Sammendrag av klasser og fremtidige oppdateringer

Blizzard har samlet et sammendrag av dagens inntrykk av hver av klassene verdsette sterke poeng, begrensninger og svake punkter. På denne måten er fordeler og ulemper for hver av klassene veldig tydelige: Druid, Hunter, Mage, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warlock og Warrior.

De har også påpekt at etter å ha gjennomgått hver av klassene, har de oppdaget at noen kort ikke passer til identitetene de har definert for dem. Av denne grunn i denne oppdateringen har bestemt meg for å følge nøye med Mind Blast og Vanish, som vil gå til hall of fame og vil bli erstattet av to nye grunnleggende kort: Radiance og Plaguebringer.

Fra og med neste oppdatering, Blizzard-spillet vil legge til nye kort i klassiske kortkonvolutter blant hvilke vi har: Gjennombrudd, Gift of the Wild, rettferdighet, Alafeliz, High Inquisitor Whitemane, Barn of the Barrens, Infiltrator of IV: 7 og Arcane Devourer. I tillegg vil tilbakemeldinger fra samfunnet alltid bli godt mottatt av selskapet for å fortsette å forbedre seg.

Tabla de contenidos