Hei Siri, vær så snill å slutte å lytte (iOS 8)

Den nye funksjonen til iOS 8, Hey Siri

Siri, Apples stemmeassistent, har fått fremtredende rolle med de nye versjonene av iOS, med nye funksjoner som er lagt til, og som gjør assistenten litt bedre. Men det er sant at det fremdeles er mye som skal forbedres for å være et verktøy til daglig bruk.

Med den nye “Hey Siri” -funksjonen har det oppstått en serie problemer der Apple kanskje ikke har gitt all den oppmerksomheten den fortjener eller ikke hadde hatt dem. til og med blir irriterende for brukeren som bruker denne nye funksjonen. Skjønt, ikke få panikk, fordi de er ganske nysgjerrige situasjoner og ikke blir et reelt “problem”. Det er snarere situasjoner som kommer når du bruker et talestyringssystem.

Med kommandoen “Hey Siri” kan du få nysgjerrige situasjoner

Hvis vi aktiverer dette nye alternativet fra Siri-alternativmenyen og bruker denne nye funksjonen, i tillegg til å bruke stemmeassistenten uten å berøre enheten, kan vi ha noen litt irriterende situasjoner, hvorav vi gir deg noen eksempler.

hei-siri-la-lytt-ios8-3

Se for deg at vi ser på en video med enheten koblet til nettverket, og en setning uttalt i selve videoen kan aktivere Siri, med irritasjonen over å avbryte videoen uten at vi ønsker det.

Det er også bevist at Hvis vi lagrer en stemmesedd med kommandoen “Hey Siri”, og det er selve enheten som spiller stemmeseddelen, kan den vekke assistenten.

Det ville være underlig at musikerne selv inkluderte “Hey Siri” i tekstene til sangene deres, med den påfølgende aktiveringen hver gang disse ordene ble talt, så lenge vi har enheten koblet til nettverket og med alternativet deaktivert.

Se for deg et rom med flere enheter koblet til det elektriske nettverket, og noen kommer og sier “Hey Siri”, med påfølgende aktivering på alle enheter samtidig. I det minste ville Síri være morsom.

hei-siri-la-lytt-ios8-2

Alle disse tingene antar vi, blant annet, vil bli løst i fremtidige oppdateringer til iOS 8. Til slutt er de ikke annet enn anekdotiske ting, som oppstår fra den daglige bruken av Apple-enheter, som ikke gir et stort problem, men som kan være irriterende.

Heldigvis kan denne funksjonen aktiveres eller deaktiveres, avhengig av brukerens smak. Hvis vi blir irritert over bruken, kan vi alltid gå til Innstillinger / Generelt / Siri og fjerne merket i ruten – Tillat “Hey Siri”.

Og du, har du hatt noen nysgjerrige situasjoner med denne nye funksjonen? Fortell oss noen av dem.