contadores Skip to content

Hele iPad-serien blir fornyet i år

Etter lanseringen av tredje generasjon iPad Pro har de første ryktene allerede startet om hva Apple-produkter vil bringe oss i år 2019. Det er viktig å merke seg at det fremdeles er for tidlig å bekrefte noen teori, men det er veldig sannsynlig at Apple planlegger å presentere forskjellige versjoner av hver av modellene fra iPad-serien.

Det er riktig, med andre ord … Apple ville presentere to nye iPad Pro, en 10,2-tommers iPad og en iPad mini 5.

Vi oppdaget nylig noen nyheter om iPad (2019) og iPad mini 5. Blant alle nyhetene vi finner kompatibilitet med Apple blyant, ansikts-ID, smart tastatur og nye prosessorer, bortsett fra når det gjelder iPad, som vil være et økonomisk rimeligere nettbrett.

Det kan interessere deg | iPad Pro: Når intellektet møter skjønnhet

Hvilke iPad-modeller kommer frem i 2019?

Ming-Chi Kuo, analytiker i KGI Securities, har avslørt hva Apples planer kan være for i år 2019 når det gjelder nettbrettprodukter. I følge anslagene hans vil det bittede eplebedriften presentere to iPad Pro-modeller, en 10,2-tommers iPad-modell og en iPad mini 5.

Ryktene om iPad mini 5 har vært svært vedvarende de to første månedene av 2019, og fra iPadízate vet vi veldig godt at når elven høres ut … vannet bærer. Så langt har Ming-Chi Kuo nektet å risikere å gi ytterligere detaljer, men i januar registrerte Apple syv iPad-modeller hos den Eurasiske økonomiske kommisjonen.

Til å begynne med er det rimelig å forvente det de to nye iPad Pro-modellene i 2019 traff markedet på slutten av året og med den nye designen uten startknapp. På den annen side kan det hende at resten av versjonene tar i bruk det mest klassiske designet. Men dette er bare en teori, det er fortsatt mye igjen for den offisielle utgivelsen.