Helse kommer først: Apple har ansatt 50 leger

Helse kommer først: Apple har ansatt 50 leger

Apple er veldig interessert i å gjøre kundene sine veldig sunne. Han vil legge en Apple Watch på håndleddet til hver iPhone-bruker for å motivere dem til å spille sport og endre vanene. Så det er ikke overraskende at han lager en stor investering innen helse.

Av alle dets arbeidere anslås det rundt 50 er medisinsk fagfolk. Et bevis på at den ønsker å fremme utvikling av teknologier relatert til denne sektoren.

De 50 legene som jobber for Apple er ikke ved holdning

CNBC TV-kanalen har gjennomført en forskningsarbeid som han anslår at Apple har 50 leger i staben. For dette har de gjort søk gjennom det sosiale nettverket etter profesjonelle LinkedIn i tillegg til å kontakte ukjente kilder. I det minste klarte han å identifisere 20, men antas å være så høyt som et halvt hundre.

Årsaken til at det er så vanskelig å ha et eksakt antall er fordi Apples tøffe personvernregler. Flere av disse legene har nektet å snakke om deres eksakte stilling i selskapet.

EKG-funksjonen, som gjør det mulig å utføre elektrokardiogrammer, er den nyeste utviklingen av selskapet innen helseområdet

Det ser ut til at de fra Cupertino er interessert i å ha det fagpersoner fra forskjellige feltsom kardiologer (Alexis Beatty), barneleger (Rajiv Kumar) og ortopediske kirurger (Sharat Kusuma). Sistnevnte har et konsortium med produsent av medisinsk utstyr Zimmer Biomet for å avgjøre om Apple-teknologi kan fremskynde utvinning fra hofte- og kneutskiftninger.

Ville eksistere ulike prosjekter og team innen Apple Watch-divisjonen. Noen vil jobbe med journaler og andre med å teste relaterte produkter.

Andre leger, som familiemedisinsk spesialist Michael Evans og anestesilege Mike O’Reilly har blitt tildelt gruppen av “spesielle prosjekter” fra Apple. I den utvikler medlemmene de neste generasjonene av produkter.

Spor | Appleinsider