Her er de spillbare figurene til Super Mario Run

Etter noen late år, Nintendo lever et søtt øyeblikk, der han har brutt rekorder med Pokémon GO og har presentert Nintendo Switch, hans nye hybridkonsoll. Men nå kommer også den emblematiske rørleggeren inn i scenen, som kommer med den nye tittelen Super mario løp, den første av sagaen å være spesielt utviklet for mobile enheter. I den siste Nintendo-kunngjøringen som gjør oss til lange tenner, opplever vi at Mario er her for å tilby mange timers moro på Apple-enheter.

Det japanske selskapets forslag er enkelt og vanedannende: a eventyrspill med automatisk forhånd der, gjennom berører på skjermen, vi kan hoppe om de forskjellige hindringene og dukke de karakteristiske fiendene fra Mario-universet til oppnå målet og dermed fullføre de forskjellige nivåene og gå videre. Dette er mekanikken til Super Mario Run, som distribuerer offline og krever internettforbindelse. Men hva med karakterene?

Mario er ikke alene om eventyret til Super Mario Run

Selvfølgelig i dette nye eventyret Mario vil bli ledsaget av andre karakterer fra sagaen. Ikke alle er avslørt ennå, men de som har vært i resten av kampene forventes å være til stede. Som det kan sees i traileren for den første Nintendo-tittelen som er spesielt utviklet for mobile enheter, vil være spillbar ikoniske karakterer som Luigi, Padde og Yoshi.

Se på | 7 nysgjerrigheter rundt Nintendos Super Mario Run

Et interessant poeng er at hver karakter har sitt eget sett med spesielle evner og trekk. Hvis vi fokuserer på de tre som vises i videoen; Luigi kan lage en catwalk og Yoshi er i stand til å levite og dermed reise lange avstander. Når det gjelder Padde, det er en karakter som må være låses opp via MyNintendo Reward.

Super Mario Run har ikke frakoblet modus.

Ikke gå glipp | Alt du trenger å vite om Super Mario Run for iOS

I alle fall er det veldig lite igjen å glede seg over eventyrene som Super Mario Run vil bringe til vår iPhone og iPad, fordi den neste 15. desember er dagen markert for din verdensomspennende lansering. Vil ha en pris på 10 euro uten mikrobetalingerMed andre ord, ingen ytterligere betaling vil være nødvendig. Vil du laste ned Super Mario Run?

Tabla de contenidos