Honor 6 Plus med dobbelt bakkamera blir offisiell

Ære, Huawei-merket for Europa, lanserer interessante enheter på det europeiske kontinentet. I går ankom nettbrettet Ære T1 og i dag må vi kunngjøre det nye Honor 6 Plus, en terminal som har et dobbelt bakkamera.

Ved første øyekast skiller seg allerede Honor 6 Plus ut med navnet sitt, og det er at vi allerede har en telefon på markedet som heter nesten det samme, iPhone 6 Plus. Men saken stopper ikke der siden fargene der den vil være tilgjengelige, og designet er mistenksomt veldig likt Apple-telefonen.

Bilde - Honor 6 Plus med dobbelt bakkamera blir offisiell

Tekniske egenskaper ved Honor 6 Plus

La vi sammenligninger til side, la oss se på deres tekniske spesifikasjoner. Vi møter en 5,5 tommers skjerm Den har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Inni har vi en åttekjerne Kirin 925T-prosessor Det fungerer med en frekvens på 1,8 Ghz produsert av selskapet selv.

Den har også et 3 Gb RAM-minne og en intern lagring på 16 og 32 Gb som kan utvides gjennom microSD-kort. Det har et 3 600 mAh batteri og operativsystemet Android 4.4.4 KitKat som gjemmer seg under Emotion UI 3.0-tilpasning egen Huawei.

Vi kunne ikke slutte å kommentere at Honor 6 Plus har to 8-megapiksler bakkameraer som i forkant gir veldig gode følelser og gode bilder å ha fra noen lekkede bilder laget med denne telefonen.

Bilde - Honor 6 Plus med dobbelt bakkamera blir offisiell

Tilkoblingen er også ganske komplett, og det vil vi ha WiFi, Bluetooth 4.1, LTE, NFC, etc. Også å fremheve sporet for to SIM-kort.

Pris og tilgjengelighet på Honor 6 Plus

Honor 6 Plus vil være i salg i løpet av de neste ukene, og den mest avanserte modellen, 32 GB lagringsplass, vil koste 425 euro. Derfor kan den mest grunnleggende modellen falle under 400 euro.

Tabla de contenidos