Honor V8 y Honor VR ya son oficiales: conoce todos los detalles

Honor V8 og Honor VR er nå offisielle: kjenner alle detaljene

Huawei innovert innen kameraer med presentasjonen av Huawei P9, en high-end smarttelefon med et kamera med dobbelt linse. F√łlg n√• l√łypa med en ny telefon og nye briller, siden Honor V8 og Honor VR er offisielle.

Den terminalen var allerede lekket for noen uker siden, og de viste at Huawei ville fortsette å satse på dobbeltkameraet i sine neste terminaler. Endelig har det gått i oppfyllelse, og vi vet allerede alle detaljene og prisene på Ære V8.

Honor V8, den neste Huawei-smarttelefonen med dobbeltkamera

Tekniske egenskaper ved Honor V8

Han √Üre V8 Det er den f√łrste terminalen i selskapet som satser p√• en 2,5K type 2,5D skjerm med 2K oppl√łsning, det vil si oppl√łsning p√• 2560 x 1440 piksler.

Inni vil det være en HiSilicon Kirin 950 åttekjerne prosessor og Mali T880 GPU, sammen med et 4 GB RAM-minne og 32 og 64 GB interne lagringsmetoder som kan utvides gjennom microSD-kort.

Bilde - Honor V8 og Honor VR er nå offisiell: kjenner alle detaljene

Som du ser vil det være to versjoner Godt differensiert i det interne rommet, modellen på 4 GB RAM og 32 GB lagringsplass og versjonen av 4 GB og 64 GB plass.

Som vi allerede har nevnt, introduserer Huawei denne Honor V8 a 12 megapiksler dobbeltkamera i stil med Huawei P9 med dobbelt LED-blits. I motsetning til hva som er lekket så langt, er kameraene ved siden av hverandre og ikke det ene under det andre.

Vi har også et 8-megapiksel foran kamera med f / 2.4 blenderåpning. Når det gjelder batteriet, vil Honor V8 ha ikke mindre enn 3.500 mAh kapasitet i tillegg til å ha hurtiglading.

Tilkoblingen til denne nye Huawei-telefonen vil ogs√• v√¶re ganske komplett, og vi finner blant annet 4G / LTE, infrar√łd port, NFC, Wi-Fi, Bluetooth osv. Den har ogs√• en fingeravtrykssensor p√• baksiden og en USB Type-C-port. Kunne ikke g√• glipp av operativsystemet Android 6.0.1 Marhsmallow med EMUI 4.1-tilpasning.

Pris og tilgjengelighet på Honor V8

Denne Honor V8 kan kj√łpes i gr√•tt, rosa, gull, s√łlv og hvitt. Den mest grunnleggende versjonen av 4 GB RAM og 32 GB plass vil ha en omtrentlig pris p√• rundt 340 euro, mens den overlegne versjonen vil koste rundt 380 euro.

Ær VR, virtual reality-briller

Som vi allerede antydet i tittelen, sammen med Honor V8, the Hedre VR-briller for virtual reality. Disse tilbyr 360-graders lyd og kan ikke brukes med briller.

Bilde - Honor V8 og Honor VR er nå offisiell: kjenner alle detaljene

I tillegg vil hele 1000 virtual reality-filmer komme med dem. For √łyeblikket vet vi hva de vil v√¶re Kompatibel bare med Huawei P9 og denne Honor V8. For √łyeblikket vet vi ikke pris og utgivelsesdato for denne enheten.

Hva synes du om de nye Honor V8- og Honor VR-brillene?