free estadisticas Saltar al contenido

Hootsuite, Hvordan programmere på Facebook, Instagram, Twitter og mer

abril 29, 2020

Er du bruker av flere sosiale nettverk? Har du vanligvis innlegg på dem regelmessig? I så fall kan du ikke fortsette uten å kjenne til Hootsuite, en applikasjon for å administrere sosiale nettverk som i stor grad vil lette arbeidet ditt.

Hootsuite lar deg legge ut og planlegge innlegg på Instagram, Facebook, Twitter og flere kontoer, alt dette fra den samme applikasjonen. Hvilken bedre måte å ha alt på samme sted?

Hootsuite

Hvis du er interessert i Hootsuite, kan du lese videre, for nedenfor vil vi fortelle deg flere detaljer om dette programmet som du kan finne i App Store for både iPhone og iPad. La oss dra dit

Hovedfunksjonene til Hootsuite for iOS-enheter

Det må sies at Hootsuite-appen er en av de mest populære i verden når det gjelder administrasjon av sosiale nettverk, og Den tilbyr også brukere opptil 3 gratis sosiale profiler.. Som vi tidligere har sagt, kan du med denne applikasjonen effektivisere prosessen med å publisere og planlegge meldinger på de viktigste sosiale nettverkene dine.

Hootsuite

Hootsuite lar deg dele meldinger på sosiale nettverk fra en enkelt applikasjon. I tillegg, takket være funksjonen Automatisk planlegging, kan du distribuere meldingene dine på forskjellige dager og timer uten å være klar over når du skal publisere.

På den annen side den har en funksjon for å følge med og overvåke dine favoritt sosiale nettverk. Som du kan se, er Hootsuite-appen det perfekte supplement for elskere av sosiale nettverk.

Last ned Hootsuite på din iPhone eller iPad

Hootsuite er Tilgjengelig i App Store for både iPhone og iPad helt gratis. På den annen side, hvis du vil opprette en helt gratis Hootsuite-konto, kan du gjøre det fra nettstedet ved å klikke på følgende lenke.

Hva synes du om denne typen applikasjoner for å administrere sosiale nettverk? Liker du eller er du mer tradisjonell, foretrekker du å bruke en etter en fra deres respektive applikasjoner eller sider?