Uncategorized

hot, en app for å bestille hotell med rabatter på opptil 70%

hotels_hot_ipad_app_store

Hot Hotels Det er en applikasjon som du kan gjøre reservasjoner i siste øyeblikk med å dra nytte av gode rabatter. Har du glemt å gjøre en bestilling eller har du ikke bestemte hotellpreferanser? Denne applikasjonen fungerer perfekt for deg. Hemmeligheten er enkel, Hoteles Hot har en avtale med visse hoteller, tidligere valgt og valgt, slik at usolgte rom kan være tilgjengelige til utrolig reduserte priser. Rabatter på opptil 70% på mer enn 850 forskjellige hoteller fra en stor liste over destinasjoner. Skal du savne det?

Hot Hotels, dra fordel av rabattene som denne flotte appen for iPhone og iPad tilbyr deg hver dag

Hoteles Hot tilbyr hotell som tidligere er valgt, det er ikke et program som lanserer tilbud på et hotell som ikke tilfredsstiller et minimum av kvalitet. Det er veldig enkelt å velge og bestille hotell, vel vitende om det vil du finne et hyggelig og behagelig opphold, også til redusert pris.

hotels_hot_ipad_app_store_2

Appen har rundt 850 forskjellige hoteller spredt over Spania og i 20 andre land. Du finner gode tilbud i Østerrike, Andorra, Russland, Marokko, Tsjekkia, Portugal og mange flere. Også hver uke blir nye destinasjoner med på denne flotte listen som øker mulighetene for Hot Hotels.

hotels_hot_ipad_app_store_3

Hot Hotels er en enkel app og lar deg velge destinasjon slik at du kan se de tilgjengelige tilbudene i nærheten. I tillegg til å se den forrige prisen og den du vil betale, også Du vil se rangeringen gitt av andre brukere, samt tilleggsinformasjon, bilder av hotellet, kart, etc.

hotels_hot_ipad_app_store_4

Når du reserverer, vil appen sende deg en kupong med de valgte nettene du kan lagre i selve applikasjonen eller sende den direkte til Passbook og organiser det på en mye mer behagelig måte. Bestill med varme hoteller, så vil du sørge for at du har betalt den laveste prisen.

hotels_hot_ipad_app_store_5

Hoteles Hot er en veldig praktisk iPhone-applikasjon som du kan gjøre reservasjoner i siste øyeblikk, og spare deg for en god pigg. Også applikasjonen ser perfekt ut på iPad med x2 på skjermen. Når du gjør den første reservasjonen, vil du bli belønnet med € 10 rabatt på det samme tilbudet. Hvis du også kvalifiserer søknaden, vil du få € 10 mer for din neste ferie. Hvis du fremdeles finner noen gaver, kan du invitere vennene dine til å prøve applikasjonen, så får du 10 euro til. Last ned Hot Hotels nå på din iPad eller iPhone og dra fordel av alle fordelene, applikasjonen er helt GRATIS. Hva mer kan du ønske deg?

Lett å bruke og nyttig, veldig nyttig … VELDIG ANBEFALT !!!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK