Hot Hotels-app for iPhone-oppdateringer med viktige forbedringer

Hot Hotels-app for iPhone-oppdateringer med viktige forbedringer

Hotels Hot tilbyr rom med opptil 70% rabatt

Vi liker alle å dra på tur og gjøre oppholdet vårt så billig som mulig. Hvem har ikke sett på hotellsidene for å bo et sted der redusert pris betyr ikke dårlig kvalitet.

For en tid tilbake introduserte vi Hoteles Hot, en app for å gjøre det faktum å være på et hotell av høy kvalitet til virkelighet for veldig lite penger. Dette er mulig fordi virksomhetene kunngjøre de siste rommene som er tilgjengelige via appen med opptil 70% rabatt. Som et viktig faktum er appen en av de beste appene, med tanke på design og brukervennlighet, som vi har testet på lenge.

Du kan finne tilbud både i noen byer i Spania og i byer i 20 andre land: du vil ha mer enn 850 hoteller til din disposisjon. I tillegg stopper ikke dette her, og du vil kunne glede deg over flere og flere hotell takket være avtalene som de ansvarlige for appen nå opp med dem. Nå, for å gjøre det lettere for deg å finne og bestille hotellreservasjoner, har applikasjonen blitt oppdatert og har inkludert en rekke interessante nyheter.

Sjekk de mest populære hotellene og dine siste besøk

Situasjonen er som følger: du vil reise på ferie eller på helgetur, og du vil ikke at overnatting skal skru opp i disse dager. Hvem har ikke vært på et hotell der bildene på nettstedet ikke akkurat samsvarer med virkeligheten? For å unngå dette nå vil du kunne få tilgang til hotellene som er mest verdsatt av brukerne av appen som allerede har bodd på dem og ta minst mulig skuffelse.

I tillegg kan du raskt og enkelt konsultere alle hotellene du har vært på gjøre det lettere for deg å vise noen andre søket ditt. Det er litt kjedelig og kjedelig å lete etter overnatting som allerede er funnet, hvorfor lure oss.

update-app-hotels-hot-2

Finn hotell til den beste prisen takket være Hot Hotels for iPhone

Oppdateringen av applikasjonen søker i hovedsak å forbedre brukeropplevelsen i jakten på det perfekte hotellet og til den beste prisen. For at dette skal være mulig, nå hotell er organisert etter land og region, så du trenger bare å søke i området dit du vil dra, og du kan filtrere mye raskere.

Du vil kunne se overnattingsstedene på et kart for å få et inntrykk av hvor langt eller nær de er der du virkelig ønsker eller må gå. I tillegg kan du det filtrer søk etter pris og avstand, for å gjøre det lettere å finne et hotell som tilfredsstiller dine behov på få sekunder.

oppdatere app-hotels-hot-3

Tenker alltid på brukere og fremtidige gjester

Maksimumet med denne oppdateringen har vært å forenkle og gjøre søket etter hotell enda mer flytende. Det er gjort betydelige forbedringer i responstiden slik at brukerne kan Finn det perfekte hotellet på kortest mulig tid.

Hot-teamet har innarbeidet en av forespørslene de mottok mest i brukernes forslagsfelt: kunne gjenopprette passordet fra selve applikasjonen. I tillegg er det nå mulig å be om innkvarteringsfaktura fra et alternativ som vil vises i reservasjonsprosessen for å lette kommunikasjonen med forretningsklienter.

oppdatere app-hotels-hot-4

Hvis du laster ned applikasjonen, og du er ny, ikke bekymre deg fordi vil du kunne oppdage alt som Hoteles Hot-applikasjonen har for deg takket være en tutorial som vises så snart du får tilgang til appen for første gang. Bruken av den er ikke komplisert i det hele tatt, men det blir satt pris på at du gir oss noen grunnleggende retningslinjer for å redusere tiden som er nødvendig for å lære hvordan du bruker appen.

Hoteles Hot er tilgjengelig for iPhone, men du kan også laste ned den på iPad ved å velge filter for applikasjoner for Apple-smarttelefonen i App Store. Du trenger heller ikke å skrive ut reservasjonen, siden det forblir lagret i Passbook. Hva mer kan vi be om?