contadores Skip to content

HQ Trivia, eller hvordan tjene penger med å spille trivia på din iPhone

Vi er ikke få av dem, i de øyeblikk hvor du ikke vet veldig godt hva du skal gjøre, så vi på noen av konkurransene de la om ettermiddagen i noen av hovedkjedene. Samtidig var det heller ingen mangel på de som trodde vi kunne gjøre mye bedre enn noen av deltakerne som presterte. Nå, nå har vi muligheten til å sjekke det uten å måtte flytte av hjemmet vårt.

Det kan interessere deg | IPhone av 2018, mer batteri og farvel til trådløs lading

Etter å ha vært savnet i en sesong, kom skaperne av Vine tilbake til scenen for et par måneder siden med et virkelig revolusjonerende konsept. Et live trivia der du kan vinne ekte penger. HQ Trivia, som er det spillet kalles, har kommet til å endre måten det på vi samhandler med innholdet, og det gjør det med det beste insentivet til å hekte brukere, tusenvis av dollar i premier. Uten å måtte risikere en eneste krone.

Fra produsentene av Vine kommer revolusjonen i live interaksjon

HQ Trivia er et spill med veldig enkel mekanikk, nok til å gjøre det attraktivt for alle spillere. De som vil delta, koble til på det tidspunktet som er angitt i spillmenyen, og deretter bli med i et live-spill med tusenvis av brukere fra hele verden. Hvis du kan svare riktig de tolv spørsmålene som er foreslått uten å mislykkes (Selv om du kan få ekstra liv), vil du dele premien med de andre spillerne.

Det kan interessere deg | Instagram ønsker å etterligne Facebook

Foreløpig er det mange ting å polere, men uten tvil handler det om ganske interessant hobby. Premiene, som finansieres takket være reklame og ekstern investering, blir større og større, og du trenger bare å nå $ 20 for å overføre dem til PayPal-kontoen din. Du må bare laste ned appen, bekrefte telefonnummeret ditt (på grunn av juksen og så videre) og vente på en heldig pause.

Og du, har du allerede prøvd HQ Trivia?