HTC Desire 310 er lekket, funksjoner

Det er mange utseende som venter på hva som vil bli kunngjøringslanseringen av det neste flaggskipet til HTC, vi refererer til den såkalte “M8” eller “One 2”, da det taiwanske selskapet har klart å holde seg oppdatert på hva Sist i smarttelefonens verden for lenge siden. Til tross for det foregående, har vi lært om fremveksten av en ny modell for de som ikke er villige til å bruke for mye på en telefon, men som fremdeles ser etter en med fire kjerner.

HTC DEsire 500

Den aktuelle smarttelefonen har blitt kalt Desire 310, og lekkasjen av den skjedde ikke mindre enn på den offisielle siden til selskapet, så det er veldig sannsynlig at feilen som ble gjort av en side vedlikeholdsoffiser vil bli betalt dyrt.

Før HTCs smarttelefon ble fjernet fra selskapets nettsted, klarte flere japanske nettsteder å få tak i funksjonene og noen bilder.

En av de viktigste egenskapene til HTC Desire 310 er å ha en firkjerneprosessor, som selv om den ikke presterer på nivået med de kraftigste smarttelefonene i selskapet, har mer enn akseptabel ytelse når du lager en mellomtelefon . Kjernene kjører på 1,3 GHz og bruker et MediaTek-brikkesett og ikke Snapdragon.

HTC Desire 310 har også 512 MB RAM, noe som for oss har virket ganske lite med tanke på tilbudet på markedet.

En god, men ufullstendig mobil

Mulig HTC Desire 310.

Med enestående funksjoner i visse aspekter, for eksempel inkludering av en firkjerneprosessor, skiller installasjonen av en 4,5-tommers skjerm, hvis oppløsning er 480 × 854 px, mens intern lagring er begrenset til bare 4 GB. Uansett har mobilen et spor for å utvide minnemengden ved å bruke en microSD.

Hovedkameraet har 5 Mpx, det har ikke blits, og vi kan forvente av det en middelmådig ytelse med tanke på dens egenskaper. Det sekundære kameraet, eller beregnet på videokonferanser, er av VGA-typen.

En annen funksjon ved terminalen er å ha muligheten til å bruke to SIM-kort, ha et 2000 mAh batteri og bruke Android 4.2.2 operativsystem.

Inkluderingen av en dobbel løsning for bruk av SIM-kort gjør at vi umiddelbart kan oppdage planen som HTC har med lanseringen av dette produktet, siden det ville være ment i fremvoksende markeder, hovedsakelig betyr dette selvfølgelig ikke at det ikke vil være Kjennetegnet i resten av verden, men vi vet at det ikke er din største bekymring.

HTC bekymrer seg mye for å levere levedyktige løsninger til markedet som leter etter mellomtelefoner, som ikke er villige til å bruke store mengder penger på kjøp av en mobil, men også trenger et levedyktig alternativ å bruke på daglig basis. Slik lærte vi også at HTC nylig planla produksjonen av et produkt som har en åttekjerneprosessor, 1,5 GB RAM og en fem-tommers skjerm med 720p-oppløsning, som til slutt ville bli ledsaget av et kamera. 8 Mpx.

Håpet om at vi må finne noen av disse terminalene på MWC 2014 (Mobile World Congress for dets forkortelse på engelsk), er ikke sikker, så vi må vente en stund for å se hvilken bevegelse produsenten bestemmer seg for å gjøre.

kommentarer

Vi har funnet det fantastisk at produsenter i økende grad er opptatt av å lage telefoner med realistiske funksjoner og til en tilstrekkelig pris for behovene til mennesker som ikke søker ekstrem ytelse på telefonen de kjøper, men som er vant til å bruke applikasjoner der Inkluderingen av en skjerm med god oppløsning blir verdsatt.

I lekkasjen av HTC Desire 310 innser vi at litt etter litt low-end mobiltelefonene er optimalisert til det punktet å praktisk utelukke dual-core prosessorer, selv om vi fremdeles oppdager alvorlige problemer med inkludering av RAM og oppløsning skjerm, som er de to eller tre aspektene der telefonutvikleren gjør mest besparelser, men som reduserer brukeropplevelsen når du bruker den.

Det er forventet at med utgivelsen av det nye Android 4.4 KitKat-operativsystemet, hvor det ble kunngjort at det ville fungere jevnt og effektivt på telefoner som til og med hadde 512 MB RAM, bruk av smarttelefoner med funksjoner som HTC Desire 310 eller fra Motorola Moto G selv.