HTC Desire 400, ny Dual SIM-smarttelefon med 4,3-tommers skjerm

HTC kunngjør den nye smarttelefonen HTC Desire 400 med 4,3-tommers skjerm og dual SIM-kompatibilitet. Presentasjonen av denne terminalen har vært diskret, og vises først på sidene i de østlige landene.

HTC Desire 400 har en 4,3 tommers skjerm og oppløsning på 480 x 800 piksler. Når det gjelder makt, Qualcomm Snapdragon 400 quad-core 1,2 GHz prosessor. Dette er ledsaget av 1 GB RAM og 4 GB intern lagring, som kan utvides gjennom microSD.

Kameraet er på 8 megapiksler med LED-blits, frontkameraet er 1,6 megapiksler og det 1.800 mAh batteriet. Den har også dual SIM, WiFi, GPS og Bluetooth-tilkobling. Den kommer med Android, versjonen er ikke spesifisert, og med HTC Sense-grensesnittet og BlinkFeed-appen.

Bilde - HTC Desire 400, ny Dual SIM-smarttelefon med 4,3-tommers skjerm

Det er kjent å være solgt i tre forskjellige farger, hvitt, svart og sølv.

Det morsomme er at i henhold til siden er spesifikasjonene forskjellige, ettersom den i en av dem kunngjør at den bare har to kjerner og hovedkameraet er 5 megapiksler.

La oss håpe at HTC lanserer den definitivt, og vi ser den på alle sidene i Europa. Det gjenstår også å vite prisen, selv om den helt sikkert er rimelig siden den er nedre midtre rekkevidde.