HTC Desire 516 lander i Europa for 199 euro

HTC lanserer etableringsområdet i Europa HTC Desire 516. Denne terminalen som ble presset under Mobile World Congress ankommer noe senere i Europa enn i Asia. Med en attraktiv pris på 199 euro er den plassert i nedre midtre rekkevidde hvor han skal konkurrere med Motorolas Moto G.

Inngangsområdet slutter ikke å motta nyheter, og HTC har allerede flere, men fortsetter å satse på denne strategien som ser ut til å gjøre bedre. Virkelig med unntak av HTC One, har taiwaneserne ikke kjente terminaler.

Bilde - HTC Desire 516 lander i Europa for 199 euro

HTC Desire 516, tekniske spesifikasjoner

HTC Desire 516 har en 5-tommers skjerm med en oppløsning på 540 x 960 piksler. Potensielt kommer med Qualcomm Snapdragon 200 quad-core 1,2 GHz prosessor, som er ledsaget av 1 GB RAM.

På den annen side har den 4 GB intern lagring, som kan utvides gjennom microSD. De bakkamera er på 5 megapiksler og 2-megapikselfronten.

Merkelig nok kommer HTC Desire 516 med n Android 4.3 Jelly Bean som standard i stedet for Android 4.4 KitKat. Det innebærer også at HTC Sense 6.0 ikke når frem, selv om vi håper at taiwanerne endelig bestemmer seg for å oppdatere og oppdatere denne terminalen.

HTC Desire 516, pris og tilgjengelighet

I øyeblikket HTC Desire 516 Den vil debutere i Østerrike og Sveits på europeisk territorium, men uten å vite den eksakte lanseringsdatoen; forventet ganske snart. Uansett forventes det at den endelig vil nå de andre europeiske landene.

Prisen på gratis HTC Desire 516 er 199 euro men sikkert inkluderer operatørene det i tilbudene sine.