HTC M8 har funksjoner i henhold til de siste ryktene

HTC One startet en ny scene for selskapet, en der smaken til utsøkte materialer ser ut til å ha blitt infisert av Apple, i tillegg til teknologi som gjør at vi kan se mye kraftigere og ypperlig definerte skjermer.

HTC M8 vist i et nytt designkonsept

Implementeringen av «UltraPixel» -systemet er en annen av merkets stolthet, selv om det har gått måneder siden lanseringen og det er på tide å fornye det litt, det er der HTC M8 dukker opp.

Egenskapene som er funnet ut, og som du vil kunne se i denne artikkelen, er bare etterforskning fordi det ikke er bekreftet noe 100% av selskapet, men vi tar sjelden feil.

Dobbelt sensorkamera

HTC M8 ser ut til å være den første mobilen som vil ha et dobbelt sensorkamera, noe som vil tillate den å ha et bedre nivå av fokus, dybdeskarphet og bildekvalitet; Det er de som påpeker at implementeringen av et dobbeltkamera ville være relatert til dens evne til å ta 3D-bilder, men ingenting bekreftet så langt.

Dobbelt kamerasystem for HTC M8.

Tilfeldigheten er at Toshiba ganske nylig ga ut et lignende 5MP-system for smarttelefoner og nettbrett. Ideen om å implementere to 1/4-tommers CMOS-sensorer er attraktiv, siden den lar deg registrere informasjon med bedre kvalitet.

En annen fordel med å implementere en dobbel sensor er at vi kunne være i stand til å fjerne noen objekter fra bildene vi tar, noe som til nå bare har vært mulig gjennom programvare.

Mer metallisk design

htc-metallic

HTC M8 bør beholde designet som vi kunne se i HTC One, og det er veldig bra hvis vi vurderer at det er en terminal av veldig godt materiale og med førsteklasses utførelser (aluminium). Denne nyheten kunne kontrasteres med Samsungs forsøk på å gjøre det samme, noe som ble avslått til en viss grad, og vi kommenterte i en av artiklene våre.

Høyttalerne er en annen av prestasjonene, siden lyden de leverer er tydelig og sterk, noe som ikke ofte sees i markedets mobiler, siden selv om de kan ha mye volum, når de når sitt høydepunkt, begynner forvrengningen og mister troskap.

Litt lenger og med 1080p skjerm

Vi kunne se hvordan HTC One var litt mindre enn resten av modellene den ble møtt med i løpet av 2013, nå er denne situasjonen blitt korrigert og en 5-tommers Full HD-skjerm med en oppløsning på 1920x1080p vil bli implementert.

Vi tror at forskjellen mellom en Full HD-skjerm som denne og en annen QHD-en som Samsungs, ikke vil være noe problem for forbrukerne, siden de fleste ikke oppfatter skillet mellom det ene og det andre. Til syvende og sist må du tenke at jo flere piksler du har, jo mer arbeid vil teamet måtte gjøre for å fungere godt, og i denne forstand kan det bety en forskjell i ytelse mellom en modell og en annen.

høyttalere

HTC M8 forventes å ha en Snapdragon 800-prosessor, som er mye kraftigere enn variasjonen som hadde vært i bruk (MSM8974AB).

Android 4.4 KitKat og Sense 6.0

HTC har begynt å utvikle seg som et touch som virkelig gjør en forskjell for operativsystemet resten kommer med, siden det gir et moderne og spesielt preg på telefonen. Denne gangen skulle Sense 6.0 ankomme, noe som kobles sammen med Android 4.4 KitKat, det siste fra Google innen mobile operativsystemer.

Lansering av HTC M8

Mest sannsynlig vil vi se en telefon laget helt av aluminium hos HTC enn hos Samsung, som kan stjele mange kunder fra Sør-Korea. På et tidspunkt hadde de problemer med å lage mobilen, men etter to år med eksperimentering ser det ut til at situasjonen er fullstendig kontrollert.

I fjor led de av en forsinkelse hos produsenten som forårsaket dem problemer, mange sa at situasjonen var i kameraet, at UltraPixel-systemet ikke kunne implementeres godt, andre hevder at problemet var i aluminiumskroppen der telefon, men foreløpig ser alt ut til å gå bra med HTC M8, og utgivelsen skal være i mars.

Vi må huske på at ingenting vi har sagt er bekreftet, vi vil sørge for å gjøre det selv så langt som mulig, men vi forsikrer deg om at det er en undersøkelse som får oss til å tro at alt vi har vil være reelt oppvokst.

Dette er en av de mest etterlengtede mobilene, til et poeng av å kunne avvente festen for Samsung med lanseringen av sin Galaxy S5, som visstnok ville fornye teknologien og representere et nytt eventyr for utviklere … vi får se.