HTC M8 vil ha en Mini-versjon

HTC M8 vil ha en Mini-versjon

Hver dag er vi nærmere ankomst til det nye HTC M8, som vil være etterfølgeren til strømmen HTC ONE og merkevarens nye flaggskip, har rykter dukket opp i dag at det nye HTC M8 Den vil også ha en Mini-versjon.

Disse nye spekulasjonene er basert på utseendet til en modell med et serienummer som ville være den som logisk sett skulle bære HTC M8 mini.

Fremtiden HTC M8 Den vil ha en 5-tommers skjerm, som er en økning på 0,3 tommer sammenlignet med forgjengeren, minimodellen til HTC One Den hadde 4,3 tommer og en skjermoppløsning på 720p, som var et skritt tilbake sammenlignet med sin eldre bror.

Vi håper alle at HTC følger eksemplet med Sony som med den kompakte Sony Xperia Z1 har markedsført en high-end terminal med en mindre og mer håndterbar skjerm for publikum som synes det er ubehagelig å bruke 5-tommers skjermer.

Begge HTC M8 I likhet med Mini-versjonen har de den nyeste versjonen av Android 4.4 Kit Kat og HTC Sense 6.0, den nye versjonen av selskapets tilpasningslag.

Vi forventer også at HTC vil lansere HTC M8 mellom månedene februar og mars, og kanskje samtidig vil denne mindre modellen bli lansert.