HTC ONE, Android 4.4 Kit Kat-oppdatering utgitt i en del av Europa

HTC ONE mottar Android 4.4 i Europa

Mange smarttelefoner venter for tiden på å bli oppdatert av produsentene sine til den nyeste versjonen av Android, en av dem den HTC ONE du får oppdateringen til Android 4.4.2 Kit Kat i noen regioner.

Da Google lanserte den nyeste versjonen av sitt mobile operativsystem for noen måneder siden, lovet HTC å få flaggskipet sitt oppdatert i februar, da vi nærmer oss slutten av januar, og i noen regioner vil denne oppdateringen være tilgjengelig for nedlasting.

Faktisk har den franske operatøren SFR rapportert at oppdateringen for sine kunder er tilgjengelig for nedlasting via OTA. Dette faktum får oss til å anta at oppdateringen litt etter litt vil begynne å nå alle europeiske land, og dermed vil HTC oppfylle sitt løfte om å få lansert oppdateringen for Europa i slutten av januar.

På samme måte forventes det amerikanske markedet også å få oppdateringen før denne måneden er slutt.

Den nye oppdateringen av HTC ONE Det kommer også med et ombygd lag med tilpasning fra det taiwanske merket med Sense 5.5.

Noen brukere av HTC ONE De vil imidlertid måtte vente litt lenger, siden de forskjellige operatørene vil måtte tilpasse den nye versjonen med sine egne tilpasninger.