HTC One bootloader låst opp

Han HTC One Det er en av de mest ønskede smarttelefonene i disse første månedene av året fordi den har en rask Qualcomm Snapdragon 600-prosessor, en 4,7-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, 2 GB RAM og et fullt foringsrør. metallisk. Men for noen mennesker kan det ligge litt bak den som følger med HTCs eget grensesnitt, mener vi selvsagt HTC Sense.

Men denne “begrensningen” er kanskje ikke så lenge, siden noen som eide den nye telefonen har låst opp den installerte bootloaderen. Dette er det første trinnet mot å lage tilpassede ROM-er som CyanogenMod for HTC One.

Det de har oppnådd akkurat nå, er å låse opp bootloader av HTC One ved hjelp av et offisielt verktøy på HTCDev.com. For ildsjelene vil vi fortelle deg at hvis du gjør dette, vil garantien for utstyret bli ugyldig og vil også gjøre at vi mister noen ikke-essensielle applikasjoner, men til gjengjeld kan vi lage en sikkerhetskopi eller gjenopprette enhet eller installer oppdateringer eller tilpasset firmware manuelt.

Det vil nok fortsatt gå en stund før vi begynner å se Tilpassede rom for han HTC One.

Hilsen fra dypet av bytene.