HTC ONE +, etterfølgeren til HTC ONE, kunne komme ganske snart

htc ONE + kommer snart

Vi viser uten tvil til en av årets mest etterlengtede hendelser, presentasjonen av HTC ONE +, som er hvordan det neste flaggskipet fra koreanerne fra HTC vil bli kjent.

Det vil ikke vare lang tid før vi kan se og teste etterfølgeren til HTC ONE, alt ser ut til å indikere at den nye modellen vil komme i salg noen uker etter MWC der den vil bli presentert. Selv om vi ikke har noe bilde av den nye terminalen, ser vi for oss at den er bygget med materialer og design som er verdige etterfølgere til forgjengeren.

Skjermen øker fra de nåværende 4,7 tommer til 5 tommer. En funksjon som vil forbedre seg mye sammenlignet med den nåværende HTC ONE, er bakkameraet som med de to fokusene det har, vil forbedre fokuset og bildekvaliteten. Som prosessor vil montere den nye Snapdragon 805, som vil gi det en stor kapasitet for utførelse. Og som RAM håper vi at den til og med kan nå 3GB.

Når det gjelder intern lagring ville det ha 16 GB og operativsystemet det vil ha Android 4.4 Kit Kat med en ny versjon av Sense, HTCs personaliseringslag.

Vi gleder oss alle til presentasjonen av dette nye flaggskipet fra koreanerne designet for å flyte opp selskapet og stå opp mot den mektige Samsung