HTC One M8 Eye blir presentert 4. oktober

På det tidspunktet viste vi deg allerede HTC One M8, den avanserte Android-smarttelefonen fra det taiwanske firmaet. Med tiden gikk en identisk versjon som Windows Phone monterer, og nå ser det ut til at HTC ønsker det gi flaggskipet ditt en vri.

Og det er at det har kommet rykter om at HTC One M8 Eye er nesten klar, noe som vil være det samme som den opprinnelige modellen, men vil legge mer vekt på den fotografiske delen. Siden det originale Ultrapixel-kameraet (som ikke fungerte som forventet) ville bli erstattet av en 13 megapiksler sensor. Selvfølgelig vil det ekstra kameraet som er ansvarlig for fokuset bli bevart.

Kilden til lekkasjen er LlabTooFeR Twitter-kontoen, så foreløpig har vi ingen offisiell bekreftelse.

Angivelig vil enheten se lyset med Android 4.4.4, og den normale modellen vil også motta en oppdatering. HTC One M8 Eye kunne vises 4. oktober, siden det taiwanske firmaet har kalt en hendelse. Antagelig vil det benytte anledningen til å vise ReCamera, en konkurrent som forbereder seg på GoPro sportsvideokameraer.

Bilde - HTC One M8 Eye blir avduket 4. oktober

Sannheten er at et bedre kamera er et godt tillegg til å konkurrere med iPhone 6 eller Sony Xperia-modellene, så vi håper at ytelsen er høy og den nye terminalen høydepunkt i den fotografiske delen.

Hva synes du om HTC One M8 Eye? Virker dette som en nødvendig oppgradering, eller en enkel måte å tjene penger på HTC?

via: LlabTooFeR