HTC One M8 med Windows Phone er nå offisiell

En av årets stjernetelefoner går til Windows Phone. Han HTC One M8 nå tilgjengelig med Windows Phone 8.1 i stedet for Android. Den kraftige smarttelefonen ledsager Microsoft på vei med det nye operativsystemet.

HTC fortsetter med samme spesifikasjoner i Windows som i Android. Det må også sies at versjonen med Android fortsetter å selge uavhengig.

HTC One M8, spesifikasjoner

HTC One M8 fortsetter med en 5-tommers LCD3-skjerm med Full HD-oppløsning, med en tetthet på 441 piksler per tomme.

Potensielt finner vi en 2,3 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon 801-prosessor, ledsaget av 2 GB RAM.

Det bærer også 32 GB intern lagring, utvidbar opp til 128 GB med microSD-kort. I den fotografiske delen har den en Duokamera med Ultrapixel-teknologi, så glemmer vi pikslene. På fronten har den et 5 megapiksler kamera.

HTC One M8 veier 160 gram og har dimensjoner på 146,4 x 70,6 x 9,4 mm. Batteriet er 2600 mAh og smarttelefonen har 4G / LTE, NFC, WiFi 802.11ac og Bluetooth 4.0 LE-tilkobling.

Bilde - HTC One M8 med Windows Phone er nå offisiell

Windows Phone som operativsystem

Den nye HTC One M8 med Windows Phone kommer med den nyeste versjonen. Spesielt er det Windows Phone 8.1-oppdatering 1, som inkluderer varslingssenteret og Cortana, blant andre interessante funksjoner.

På den annen side har HTC lagt til sine typiske apper som BlinkFeed, Sense TV eller fotoredigereren, det samme som i Android, men overført til Windows Phone.

Husk også at Windows Phone vil kunne bruke Dot View-omslag som kan legges til HTC One M8.

Bilde - HTC One M8 med Windows Phone er nå offisiell

HTC One M8 med Windows Phone, pris og tilgjengelighet

HTC har kunngjort denne versjonen av HTC One M8 i OSS med tilgjengelighet fra i dag i samme land. Operatøren Verizon vil tilby det eksklusivt for 99,99 dollar med en toårskontrakt.

I mellomtiden vil resten av landene måtte gjøre det vent til eksklusiviteten er over det ser ut til å ha blitt enige.