HTC One M8 vil være vanntett

Produsentene av stjernetelefonene har et ess opp ermet. HTC forbereder en nye HTC One M8 vanntett og med noen høyere spesifikasjoner. Det handler om HTC One M8 Prime eller Premium i mangel av offisiell bekreftelse.

Funksjonen som gjorde at Sony Xperia Z ble en suksess, kommer også til HTC One M8 og husk at også Samsung Galaxy S5 med Prime-versjonen.

Bilde - HTC One M8 vil være vanntett

Også i henhold til filtreringen vil den bli produsert med et “eksotisk materiale”, noe som ville være en kombinasjon av aluminium og flytende silikon.

På den annen side i spesifikasjoner ville den ha en Qualcomm Snapdragon 805 prosessor og ville nå 3Gb RAM. Kameraet vil også forbli dobbeltkamera, men vil øke 18 megapiksler og 5 megapiksler sensor på forsiden.

Ryktene tyder også på det skjermen ville være større til den når 5,5 tommer, som gjør at den erstatter gjeldende HTC One Max. Resten av spesifikasjonene vil forbli de samme, i lagring, HTC Sense-grensesnitt, 4G-tilkobling, etc.

HTC One M8 Prime, pris og tilgjengelighet

Han HTC One M8 Prime eller PremiumVi vet ikke hva navnet på den mest premiumversjonen av den koreanske stjerneterminalen egentlig ville være, den kommer frem etter sommeren. Spesielt forventes lanseringen å være i september sammenfaller med sin rival iPhone 6.

Via: Phone Arena