HTC One Max vil ha fingeravtrykksskanner

Vi har allerede hørt ganske mange rykter om HTC One Max, og nå lekkede bilder viser det som ser ut til å være en fingeravtrykksskanner for One 6-versjonen som antas å være i salg til høsten.

HTC One Maks

Bildet dukket opp på det kinesiske nettstedet ePrice som et filtrert bilde, og vi kan skille det bortsett fra hele familien (HTC One Mini, HTC One og HTC One Max), en svart firkant under kameraet som ser ut som fingeravtrykksskanneren. Andre nysgjerrigheter er at i nedre høyre del av HTC One Maks en docklignende kontakt vises manzana og merkevaren Beats Audio vises ikke noe sted, selv om det er tilfellet for Mini.

Tidligere Motorola Han hadde installert en sensor med lignende egenskaper i Atrix 4G, men han utelukket den i sin neste generasjon telefoner, dette skjedde sannsynligvis fordi det til nå ikke har gjort at fingeravtrykksleseren fungerer veldig nyttig og ikke hadde noen innvirkning på markedet. Vi må huske at Apple i september vil vise oss neste iPhone som også vil omfatte fingeravtrykksskanneren så vel som LG G2, og i disse tilfellene forventer vi noe mer enn i de forrige.

Denne nye HTC One Maks Hver dag er vi mer overrasket og husker at den vil konkurrere direkte med Sony Xperia Z Ultra og Samsung Galaxy Note 3. Foreløpig har vi ikke mer informasjon om One Max, men vi håper å fortelle deg mer snart.